2015 yılında hangi kot pantolon moda?

En sıcak mevsimin ortaya çıkması, favori ve pratik şeylerinizi terk etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Denim'den gelen ürünler her mevsim için geçerlidir, ancak çarpıcı görünmek için, moda trendlerini tanımak ve 2015 yılında modaya girecek olan kotları öğrenmek istiyoruz.

2015 yılında hangi kot moda?

Yaz parlak renkler ile başlıyor, bu nedenle 2015 yılının en moda kot pantolonları arasında renkli motifler, aplikler, yazıtlar, baskılar ve hatta taşlardan lüks nakışlar vardı. Örneğin, cazibe severler, sadece bir ruh hali yaratmakla kalmayan, aynı zamanda bireyselliğinizi vurgulamanıza izin veren Dolce Gabbana koleksiyonuna dikkat etmelidir.

Ayrıca, retro ve grunge tarzı hayranlar dışarıda bırakılmayacak. Scuffs, delik, slot ve yamalar ile kot modelleri bu sezonun ana eğilim olarak kabul edilir.

Liderler arasında hala klasik kottan ürünler var. Düz kotlar, dar geçme varyantlar veya preslenmiş oklarla düz modeller olabilir.

2015'in kadın kotunun moda stilleri

Çok çeşitli modeller arasında Skinny veya Slim çok popüler. Ancak, bu seçenek ince kızlar için uygundur.

2015'teki en moda kot pantolonlar arasında, Rahatlatıcı Fit modeli ya da yaz sezonu için ideal olarak kabul edilen erkek arkadaş olarak yer alıyor. Ancak dikkatin merkezinde olmak isteyenler için, tasarımcı Ashish'ın orijinal performansına dikkat etmek gerekir. Flip-flop olarak adlandırılan bu model, çok kestirilemez ve şık görünmektedir ve kotun yanlış giyildiği yanılsaması yaratmaktadır.

70'li yıllarda geri çekilmek isteyenler, pantolon ya da palazzo pantolonunu tercih etmeye değer. Ustaların elinde bulunan bu biraz modası geçmiş modeller, yeni bir şekilde kolayca oynayabilir. Örneğin, moda tasarımcıları Anna Suey ve Alberta Ferretti elbiselerle çok ilgilendiler. İlk versiyonda, koyu mavi kotlar saklıdır. Ancak, ana vurgu, ön tarafta bulunan arka ceplerdi. Ancak, Albert Ferretti'nin parıltısı perforasyon ve tel örgü insert sayesinde çok rafine ve hassas görünüyor.

İyi ve renk skalasına göre burada hiçbir kısıtlama yoktur, ancak ana favoriler arasında bir beyaz vardı.