2015 yılında manikür hangi mankende?

2015'in manikürü artık modadaydı - bu soru, istisnai moda tutkusu olmadan herkesin belirlediği, görüntülerinin ayrıntılarına ve nüanslarına dikkat etmeye alışkın olduğu bir şey. Güzel bakımlı eller - bu uzun zamandır modaya bir haraç değil, objektif bir gereklilikti. Uzun zamandır Fransız manikürünün temasıyla ilgili çeşitli varyasyonların modasına dahil olduğu ve jel verniğiyle son zamanlarda popüler hale gelen gerçek hâlâ devam ediyor.

2015'in manikür şekli, uzunluğu, rengi

Bu yüzden, 2015 manikürünün ne olduğu, manikür sanatının ustaları, bazı ana eğilimleri birbirinden ayırıyor:

Tırnakların uzunluğuna daha fazla oturmak, manikür 2015 modasının, bu sezon ana trend olduğu yaklaşık 0.5 santimetre olan optimal uzunluğa sahip olduğunu düşünmeye değer. Forma ayrıca özel ilgi gösterilmekte ve en çok tercih edilen seçenekler yarım daire biçiminde veya badem şeklindedir. Kare kenarlı tırnaklarda moda yavaş yavaş ayrılır ve tırnak sanatının birçok tasarımcısı kaba ve doğal değildir.

Her şeyin şekli ve uzunluğu açıksa, o zaman 2015 yılında hangi renk manikürünün moda olduğu hakkında başka bir soru sorulmaz. Bir sitedeki uzmanlar, bu yıl moda dünyasının gerçek bir keşfine dönüşen şarap, bordo renginin mevsimsel alakaları hakkında konuşuyorlar. Bununla birlikte, rekabete ve her tarz giysi için uygun olan pastel ölçeğin tüm renklerine layıktır. Bununla birlikte, bir grup parlak, sulu yaz çiçeklerini görmezden gelemeyiz: nane, mavi, turuncu, leylak ve yeşil.

Moda manikür 2015 yılında eğilimler

2015 yılında manikür için moda trendleri, zaten klasikleşmiş olan yeni fikirleri ve gelenekleri bir araya getirdi. Yani, en alakalı olanlar arasında:

Bu nedenle, trendlerin ve fırsatların çeşitliliği, bazen kendi çizimleri ve çizimleri ile ortaya çıkmayı tercih eden tırnak sanat ustaları ve moda tutkunlarının sınırsız hayal gücü, manikürün 2015 yılında modada en sıra dışı eğilimlerini belirledi, ancak tüm orijinalliği için tırnakların mutlaka doğal görünmesi gerekiyordu. .