2016 için şık elbiseler

Şık elbise 2016 - nerede ve ne zaman giymek istediğinize karar vermeniz gereken çok yönlü bir konsept ve her bir duruma göre stili ve tasarımı seçin.

Şık Günlük Elbiseler 2016

Gündelik elbise , yürüyüşe çıkabileceğiniz, çalışabileceğiniz ve arkadaşlarınızla buluşabileceğiniz bir şeydir. 2016 yılında, en az ayrıntıya sahip basit ve temiz siluetler çok popüler olacak. En moda uzunluğu maxi. Başka bir trend - abartılı bir bel, hafif parıltılı etek ve ilginç bir kollu olan elbiseler. Bu modellerde, dikkati kendilerine çekmesi gereken ve bu yüzden de zıt veya başka bir kumaştan yapılmış, aksesuarlarla kesilmiş veya karmaşık bir kesime sahip olması gereken kılıflardır. Başka bir moda stili bir elbise-tişört. Bu renk aralığında, klasik ve klasik seçmek daha iyidir, ayrıca pastel renk modellerine dar bir şekilde bakmak gereklidir. Baskıya sahip modellere de dikkat etmelisiniz. Bu sezon en alakalı: çiçek, leopar ve damalı.

Şık Uzun Elbiseler 2016

Maksimum uzunluk 2016 yılında en alakalı olanıdır. Doğası ve tasarımıyla bu uzunluktaki herhangi bir modeli kesinlikle bulmak mümkündür. Ayrıca, uzun kollu, yarım yarım kollu boyun çizgisi ve ek detaylar içermeyen, nakış ve gergedanlarla zengin bir şekilde dekore edilmiş abiye kıyafetleri ile süslemeli örgü elbiseler de popüler. Maxi aynı zamanda kadınsı ve gururlu görünüyor, ayrıca, bu soğuk mevsimde giymek için oldukça rahat bir uzunluk.

Şık Örme Elbiseler 2016

Örme elbiseler alanında iki en güncel ve moda eğilimi dikkat çekiyor. İlk olarak, popüler elbiseler çeşitli karmaşık desenleri ile büyük örme olacak. Ancak, bu modeller sadece ince ve hatta ince kızlar için uygundur. Daha hacimli formlara sahip olanlar için, sadece kovanların bölgesinde büyük bir çiftleşmenin kullanıldığı elbiseler önerebilirsiniz. İkinci eğilim örme kumaşın kumaş, deri veya süet ile birleşimi. Bu modeller sıradışı ve çok şık görünüyor.

Şık gece elbiseleri 2016

Akşam grubundaki 2016'nın en şık elbiseleri dantelden yapılmış veya onun tarafından kesilmiş. Ve yaz ve kış akşam çeşitleri için her iki modeli ile ilgilidir. Zarif nakışlarla dekore edilmiş Barok tarzı kıyafetlerin yanı sıra çiçek desenli modellere özel ilgi göstermeye değer. Eğer çiçekler hakkında konuşursak, o zaman soğuk mevsimde daha doygun bir renk tonu seçmeye değer, ilkbahar ve sonbaharda - daha hafif ve hassas.