2014 vurgulayan saç

Kadınlar tahmin edilemez olmayı severler ve bazen herkesi şaşırtmaktadırlar. Görüntüyü radikal bir şekilde değiştirmek için, bazen saç stilini veya saç rengini değiştirmek için yeterlidir. Örneğin, en yeni moda trendlerini inceledikten sonra, 2014'teki önemli olayları güvenle söyleyebiliriz - mega popüler! Saç tellerinin kısmi boyanması, son yüzyılın 80'lerinden beri moda olmuştur. Bugüne kadar, birçok tür meliorasyon vardır, bu yüzden bu resim teknolojisini keşfetmeye değer.

Koyu saçlar için 2014 vurgulanıyor

Bu yıl doğallığı için değer veriyor, bu nedenle koyu saçların sahibi, doğal renklerini meliorasyon yardımıyla başarıyla yeniliyor. Örneğin, gölgeli sarışınların yardımı ile hacim ve parlaklık eklendi. Eğer saça sahipseniz, karamel veya bal tonlarını güvenle seçin. Ama esmerler altın ya da platin tonlarına bakmalılar. Zeytin derisi ve kestane saçları olan kızlar mutlaka altın rengi bir vurgu yapmaya çalışmalıdır.

Doğallığın etkisini elde etmek için saçınızı çok ince ipliklerle boyamanız gerekir, böylece saçın ana kısmı ile karışırlar.

2014'te vurgulamak mümkün mü?

Tabii ki evet! 2014'teki modaya uygun özellikler, kuaför salonları ve güzellik salonlarında en çok talep edilen prosedürlerden biri olarak kabul edilir. Ve her şeyden ötürü, bu tür bir renklendirme, doğal rengin derinliğini vurgular ve görünüşe özel bir çekicilik ve sofistike verir.

2011'in en gözde özellikleri:

  1. Venedik meliorasyonu - yanmış saçların etkisi. İstenen sonuca ulaşmak için yumuşak geçişler yapmanız gerekir. Bu vurgu koyu renk saç üzerinde çok güzel görünüyor, çoğunlukla iplikçiklerin renklendirilmesi için boya, çikolata veya bal rengi tonları kullanın.
  2. Balayage , saç tellerinin erimesi için yeni ve sıra dışı bir tekniktir; bu, bireysel iplikçiklerin köklerinden uzaklaşmasını içerir.
  3. Shatush - "suluboya-bulanık" renk geçişleri, kökler daha karanlıkken ve uçları düzensiz bir şekilde açıklığa kavuşturulur.
  4. Diyagonal meliorasyon - bu tekniğin ayırt edici özelliği, zımbaların yatay değil dikey olarak veya bir açıda yapılmasıdır. Bu teknik asimetrik saç modelleri ile abartılı kızlar tarafından tercih edilen avangart resim, ağırlıklı olarak kullanılır.

Uzun saçlar için 2014 vurgulanıyor

Klasik melirovanie uzun tüylü kızlarda uzun zamandır en gözde boyama şekli olmuştur. Tellerin en popüler tonları inciler, bej, sarı veya inci pembedir.

Birçok uzun saçlı ünlü uzun zamandır 2014'ün "BROND" tarzındaki modaya özgü vurgularını denedi. Bronzlaşma, ipliklerin açık ve koyu tonda, pürüzsüz ve neredeyse farkedilmeyen geçişler ile zıt renklendirilmesidir.

İnanılmaz derecede güzel uzun saçlı, Kaliforniyalı olayları görünüyor. Koyu köklerden yumuşak uçlara yumuşak geçiş - 2014'te vurdu! En şık renkler - ceviz, kahve, buğday, bal ve bej.

Amerikan melirovanie - kırmızı tonlarında boyama. Bu teknik, uzun kızıl saçlı kızlar için harika. Ateşli rengin hafif bir tonda yeniden çizilmesi zordur, bu nedenle profesyonel stilistler kahverengi, bordo, bakır veya kırmızı kilitlerle denemenizi tavsiye eder. Günümüzde popülerliğin zirvesinde olan yanıp sönen renklendirmenin etkisi elde edilecek.

Şık saç boyama 2014, doğallık ve doğallık arzusu ile işaretlenmiştir. Ama yine de, ne tür bir teknik seçmeyecekseniz, gelecek yıl moda olacak, çünkü melirovanie, moda saç boyamada öne çıkmayacak.