2017 yılında bayan pantolonu - yeni sezonda ne giyilir?

Eğer pantolonun içinde daha önce birkaç kadın varsa ve çoğu gözüpek baktıysa, şimdi her saniye bu modern moda kadınlarının olmazsa olmaz gardırobunu giymeyi çok seviyor. 2017 yılında bayan pantolonları - herkesi memnun edecek moda trendleri, klasikleri sevenler ve füzyon destekçileri.

Moda pantolonlar 2017

Sadece 2017 yılında kadın pantolonunun - çiçek motifleri ve bazı küçük desenler değil, büyük parlak çiçekler, hemen ruh halini yükseltmek ve yüzünde bir gülümseme neden olduğunu belirtmek istiyorum. Sadece kızın pantolonunu değil, kıyafetlerini ve mantolarını da dekore ettiler. Moschino şaşkınlıktan uzak durmuyor: Güneşli orijinal pembe şapkalara ek olarak, insanın güzel yarısını, dikey bir şeritte sarı alevlendi pantolonlarla, görsel olarak siluetin daha ince yapmasını memnuniyetle karşıladı.

Versace, Marco de Vincenzo bizi 70'lerde geri döndürüyor: eski okul parıltısı, ancak üstte ultra ince ve aşağıdan çok geniş. Görüntüye bir yenilik, özgünlük, bir bireysellik ifade etme ve karakterini gösterme, çoğunlukta şarkı söyleme gibi bir bakış açısı getirecektir. Moda evleri tasarımcıları minimalizm tarzında ve tek renkli renklerde piyasaya sürdü. 2017 yılında bayan pantolonları - kadın doğanın kendine özgü özelliklerini vurgulayan moda trendleri.

Christian Siriano, Alberta Ferretti ve Adam Lippes unutulmuş moda trendini güncellemeye karar verdiler. Bu model, her modelde sadece genişlikte değil, aynı zamanda giysilerdeki renk ve oryantasyonda da farklılık gösteren klasik bir şerit. Böyle güzelliği olan şeylerde, moda kadınlar her türlü figürle gidebilir. Küçük büyüme? Kısa bacaklar mı? Geniş kalçalar? Pantolonunu şeritler halinde giy ve bir an olsun bu problemlerden kurtul.

Pantolon 2017 alevlendi

70'lerden ve disko tarzından esinlenilmiş mi? Sonra bu eğilim beğeninize gelecek. 2017 moda kadın pantolonları - dizden değil, aşırı bele sahip modelin kalçalarından genişliyor. Arka planda bir saçak saçak şeklinde dekoratif unsurlar kaldı. Zuhair Murad, üç boyutlu bir uygulama ile yaratıkları süsledi ve Alexander McQueen klasiklere sadık kaldı. İlkbahar-yaz moda koleksiyonları böyle şeylerle dolu. Bu gibi kıyafetlerle birlikte kullanılması önerilir:

2017 yılında bayan pantolonları - moda 70'lerin unutulmuş moda trendleri. Cloche veya işaret fişekleri, kıyafeti denemeye hayran kalan moda kadın gardıroplarına yerleşmelidir. Her şeyden önce, bu pantolonlar ne olursa olsun kıyafet ve ayakkabı ile giyilir:

Pantolon 2017 alevlendi

Moda modelleri pantolon 2017

Geniş pantolonlar 2017

Geniş pantolon - şöhreti seven 2017 trendi. Birçok skinnies tarafından sevilen arka plana gider. Gigi Hadid, Carly Kloss, Katie Holmes ve diğer pek çok yıldız, geniş pantolonlarda laik etkinliklerde giderek artan bir şekilde ortaya çıkıyor. Kıyafetlerine baktığımızda, şu an moda üstündeyken ve 2017'nin geniş kadın pantolonlarının popüler olduğunu fark ediyorsunuz:

  1. Carly Kloss gösterisinde Carolina Herrera, koyu mavi pantolonlar, aynı renk kesilmiş üst, devasa çiçeklerle süslenmiş, beyaz debriyaj ve hafif spor ayakkabılar ile geldi.
  2. Gigi Hadid toplam siyahı tercih etti: deri alt, ayak bileği botları, tığ işi üst ve siyah çanta.
  3. Vogue efsanevi editörü Caroline Vriland'ın diğer ünlüler gibi torunu geniş pantolona aşık oldu. Çıplak omuzları ve geniş bir gerdanlık ile kendi görünümünü ekledi.
  4. Katie Holmes, H & M Studio'nun kadife pantolonunu, bir omzunda jumper-grass ve siyah saç tokalarını tatmaya başladı.
  5. Avustralyalı üst model Jessica Hart, kot ve kumaş chambray modelini seçti.
  6. Giovanna Batalha'nın stili, bir şişede çok sayıda Fransız zerafeti ve İtalyan hırsıyla karakterize edilir. 2017 yılında bayan pantolonları - genç kadınların lüks ve rafine görünmelerine yardımcı olmayı amaçlayan moda trendleri. Leopar sandalet, dalgalı bir sınır ve zeytin pantolon ile bir kroşe top gelen kıyafet yıldızları.

Geniş pantolonlar 2017

Geniş Bayan Pantolonları 2017

Pamuklu pantolonlar 2017

2017 moda kadın pantolonu - kadınlık ve zarafet. Bizlere XIX yüzyılın uzaktaki 30'larından geldiler. Bu, Kylotların bir akrabası. Önceleri, bir kadın spor takımının bir parçasıydı. Bu modern versiyon, pratik ve modaya uygun kıyafetlerin destekçileri tarafından seviliyor. Popülerliğin zirvesinde, stilleri buzağıların veya makatların ortasına kadar. Eşekarısı beline, kalçalara mükemmel uyuyorlar. Hafif bir şekilde akan, akıcı bir şekilde akan ve kız figürü üzerinden akan.

2017'nin kadın pantolonları - her birini şık kılan moda trendleri. Onları ile giymek:

Pamuklu pantolonlar 2017

Moda etek 2017

Deri pantolonlar 2017

Deri kıyafetler, doğal veya ekolojik hammaddelerden neresi yok? İçinde her şey dayanılmaz ve seksi görünüyor. Roberto Cavalli ve Dimitri'nin kökleri çarpıcı kreasyonlarla dolduruyordu. Bu, 2017 yılında kadınların pantolonlarının çeşitlendiğini bir kez daha kanıtlıyor. Sıradan siyahlar, koyu renkli şişe, bordeaux ve acı çikolatanın rengini çıkardı. Podyumda sıkı sıskaya ek olarak, gevşek pantolonlarda ve yüksek bellerde ince etekler vardı.

2017 yılında kadın pantolonları - moda trendleri, iç dünyalarını sergilemeye yönelik güzellikleri, gardrobun bu unsurundan dolayı ruh halini yaratmayı amaçladı. Deri elegance stilistler aşağıdakilerle takılmasını tavsiye eder:

Deri pantolonlar 2017

Şık Deri Pantolonlar 2017

Kafesteki pantolonlar 2017

2017 moda pantolonları sadece yatay, dikey bir şeritle değil aynı zamanda bir kafes ile de dekore edilmiştir. Chanel ve Jason Wu bir kez daha daraltılmış pantolonlardan sonra kovalamanın anlamsız olduğunu kanıtladı. Aşırı kullanımda cazip ve çekici görünmek mümkündür. Chanel gösterilerinde, güzellik modelleri, rahat imajı vurgulamayı amaçlayan yumuşak kostümlü kıyafetlerle giyindi. Kafesin taşınması gereken şeyle:

Kafesteki pantolonlar 2017

Kafesteki moda pantolonlar 2017

Çakal Pantolon 2017

2017 moda pantolon-pantolon-etek, dünya zarif bileklere göstermek ve görsel olarak bacakları daha ince yapmak için izin, giysi. Genç moda kadınları ve yaştaki kadınlar tarafından giyilirler. Yaş kısıtlaması yoktur. Hem " 90-60-90 " parametrelerine sahip olanlara, hem de moda formlarını yemyeşil formlara uyacaklar . Kısaltılmış pantolon bacağı dışarı uzanacaktır. Ağız sulandırıcı formların sahipleri şifon, ipek veya kottan değil kıyafet seçmelidir. Onlar bir kostüm kumaşıdır ve nakış, büyük cepler şeklindeki dekoratif elemanlardan kaçınmak daha iyidir.

2017 yılında kadın pantolonları - moda trendleri, ki bu modellerin aşağıdakilerle birleştirilmesi gerektiğini söylüyor:

Çakal Pantolon 2017

Moda pantolon-pantolon modelleri 2017

Muz Pantolonu 2017

Moda pantolon-muz 2017 başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri'nden geçen yüzyılın 40-ies. Tropikal meyveler ile dışsal benzerlik nedeniyle böyle lezzetli bir isim elde edildi. Caz müzisyenleri giymeye başladıkları için popülerlik kazanıldı. Bu kıyafetler en iyi şekilde görünür:

Bacakları kısaltdığını ve silueti daha ağırlaştırdığını hatırlamak önemlidir. Pyshechki, parlak aralığı terk eder, aksi halde şekil geniş görünür. Kesilmiş seçeneklerden kaçının. Gelecek anneler, en moda pantolonlar-2017, "muz" - gardrobunuzu masthev. Biraz abartılmış bir bel, büyümekte olan bir karnı gizler. Yumuşak, esnek kumaştan yapılmış ürünler alın, böylece çoraplar sırasında hoş olmayan duyumlar olmaz.

Muz Pantolonu 2017

Moda pantolon-muz 2017

Kısa pantolonlar 2017

Bu uzunlukta pantolon 2017'nin moda modelleri, aralarında tanınmış markaların hemen hemen tüm koleksiyonlarında bulunur:

Bu moda unsuru, Audrey Hepburn, Bridget Bordeaux, Marilyn Monroe gibi popüler stil ikonları yaptı. Şimdi bir çok Hollywood yıldızı gibi pantolon kısaltıldı. Onları en iyi şekilde birleştirin:

Kısa pantolonlar 2017

Şık kısa pantolonlar 2017

Çizgili 2017

Fenerler 2017 ile modaya uygun pantolonlar en iyi markalı kreasyonlar listesinde yer aldı. Londra, Milano, New York'ta Paul Smith ve Dsquared2'den övünen son şovlarda yer alıyorlar. Şimdi bu şeritler, spor eğitimi ile çok az ilişkilidir. Klasiklerle birlikte başarılı bir şekilde bir araya geldiler, işte nasıl çalıştırılmak isteniyor. Sportif şık ve kraliyet zarafetine mi ihtiyacınız var? Topuklar, ceketler, bluzlar ve pantolonları çizgili olarak birleştirin.

Çizgili 2017

Çizgili 2017 ile moda pantolon

Klasik Pantolonlar 2017

Kadın klasik pantolonları 2017, bir iş kadinesinin temel unsuru olacak. Moda endüstrisinin devleri klasikleri çeşitlendirmeye, glamour'un özel notalarını getirmeye, sakin renkleri seçmeye (bej, gri, beyaz, siyah), aşırı ve düşük bele sahip, aynı renk veya zıt tonlu askılı pantolonlara karar verdi. Klasik tarz Emporio Armani, Ermanno Scervino, Hermes, Lanvin, Michael Kors koleksiyonlarında sergilenmektedir.

Klasik Pantolonlar 2017

Kadın klasik pantolonları 2017

Pantolonun moda uzunluğu 2017

2017 yılında pantolonun göz alıcı Olympus moda stilleri, uzunluğu 7/8. Buna ek olarak, ayak bileklerine kadar standart modeller ve hatta tamamen topukları kapsayan talep var. İkincisi, yukarıda bahsedilen pantolon a-la eteğe benzemektedir. Kısaltılmış pantolonlar 170 cm ve üzeri kızlara iyi oturur. Şekil bacakların uzunluğunu vurgulayarak kesik yapılır. Maxi versiyonu herkes tarafından giyilebilir. İştah açıcı şekillere sahip bayanlar, saç tokasına takılır ve görsel olarak silueti uzatır.

Pantolonun moda uzunluğu 2017

Moda pantolon stilleri 2017