2013 açması

Günümüzde moda ve şık trençkotlar, dünyanın dört bir yanındaki kızların gardıroplarının ayrılmaz bir parçasıdır. Yıllar sonra, aslen bir trençkot (İngiliz trençkotu) olan İngiliz piyade ordusunun askeri üniforması, hem stiller hem de stillerden ve ürünün yapıldığı malzemelere göre önemli bir iyileştirme ve tadilat geçirdi.

Bu yazıda, 2013 ilkbaharında modaya uygun trençkotları ele alacağız. Ayrıca, 2013 yılında trençkotların modada ne olduğu ve trençkotların nasıl giyileceği hakkında da konuşalım.

Açılış Bahar 2013 - Topikal Stilleri

Moda siper 2013 sadece pratik değil, aynı zamanda çok çekici. Bu tür kıyafetlerin hayranları için güzel bir bonus, şık bir çukurun resmi görsel olarak ayarlamasıdır: belinizi vurgulamak, aşırı derecede uyluk veya elleri gizlemek, siluetin daha zarif ve kadınsı olmasını sağlamak.

Bu bahar popülerliğini zirvede, aşağıdaki stilleri ve stilleri moda siper:

2013 ilkbaharında siper nasıl ve ne giyilir?

Geleneksel bir açmanın yeni bir şekilde nasıl giyileceğinin 5 çeşidini dikkatinize sunuyoruz:

  1. Kollu olmadan siper. Kollu olmadan hazır bir trençkot satın alabilirsiniz ve halihazırda sahip olduğunuz modeli yeniden üretebilirsiniz. Eğer tam bir manşon yokluğu seçeneği size hitap etmiyorsa, manşetleri benzer, ancak zıt malzemeden dikilmiş olarak değiştirin: dantel, deri, sıra dışı gölge veya parlak baskı.
  2. Elbise olarak aç. Trençkotun altından görünmeyecek bir etek veya mini şort ile giyiniz (ya da biraz görülecektir). Siperde rüzgarda açılmaz, kendi iç kısmına gizli bir fermuar dikmek: ek bir düğme, düğme veya "Velcro". Özellikle iyi kesilmiş kollu kesilmiş elbise (uzun süre sadece rulo olabilir) ve parlak aksesuarlar (kolye gibi).
  3. Sıcak havalarda kıyafet olarak siper. Sokaktaki hava sıcaklığı dış giyimden vazgeçecek kadar yüksek olsa bile, siper giymeyi durdurmaya gerek yoktur. Sadece yoğun kumaştan yapılmış trençkotu yarı saydam kumaştan yapılmış bir ışık modeli ile (örneğin, şifon) değiştirmek gerekir - ve denizde yürüyüşler ya da gün batımında romantik toplantılar için hazırsınız. Etek veya kısa orta boy şortlu bir yelek üzerine hafif bir çukur, serin bir akşam için mükemmel bir seçenektir.
  4. Bir elbise ile siper. Dar bir elbise kılıfı ve klasik bir çukur mükemmel ofis çeşididir, bir siper ile birlikte uzun bir uçan elbise boho-chic tarzında rahat bir görüntü oluşturmaya yardımcı olur ve kısa bir elbise ve genişletilmiş çukur 60'ların tarzında bir çeşididir. Hemen hemen her tarza sahip elbiseler, siperde harika bir çift.
  5. Pantolon-parlama ile siper topuk üzerinde ayakkabı ile birleştirmek daha iyidir, ancak dar pantolon-puf veya skinnels bale, oxford veya panjur ile kombine edilebilir - kaybetmezsiniz.