2013 için başörtüsü

Bayan şallar 2013 çok farklıdır ve tüm giyim stilleri ile birleştirilmiştir. Böyle bir kadınsı aksesuar, her zaman zerafetin bir özelliği olarak görülmüştür. Şallar çok fonksiyonlu bir aksesuar olarak kabul edilir. Kemeri, boynunuza ya da kafanıza bağlı olarak takılabilir - hepsi hayal gücünüze bağlıdır. Kadının atkısı sadece dekorasyon rolünü değil, aynı zamanda ısınma işlevini de yerine getirir.

2013 başındaki moda başörtüsü

Bu yıl, tasarımcılar ustaca doku, bitiş ve şekil ile deneyler yaptılar. Trend sonbahar-kış 2013 - şık kürk eşarp, onları hemen hemen tüm ünlü marka koleksiyonlarında bulabilirsiniz. Mesela, böyle bir lüksden zevk, Blumarine, Chaneli ve Alexis Mabille tarafından size verildi.

Güzel pamuk, organze, ipek ve chintz modellerinden vazgeçmeyin. Bu yılki şık renk paleti parlak ve sakin tonlarla doldurulmuştur: mavi, turuncu, kırmızı, bej, yeşil ve kırmızı. Baskıların gerçek çiçek, geometrik, hayvanlar ve oryantal desenleri vardır. Uzun saçak veya püsküllü olan popüler şallar.

Downy tekrar 2013 yılında Rus tarzı yeniden şallar, marka Alexander Wang koleksiyonlarında ilginç bir yorum için bak.

Moda fularlar 2013 nasıl giyilir?

Uygun bir mendil alıp, onu nasıl bağlayacağınızı bilmelisiniz.

Bir başörtüsü takan efsanevi Merlin Monroe'yu, boynunun etrafındaki uçlarını sararak hatırlayın. Koyu gözlüklerle birlikte, görüntü çarpıcı derecede seksi ve korkak olacak!

Bir fuları türban gibi yoğun bir kumaştan bağlayabilirsiniz. Bu şekilde bağlama, sizi görsel olarak daha yükseğe çıkaracaktır. Bu seçeneği giymek klasik kostümlerle veya sıkı elbiselerle yapılmalıdır. Bir hippi tarzında bir jant biçimindeki aksesuarı kullanın. Kot pantolon, spor rüzgarları ve ceketler ile iyi bir şekilde birleştirilecektir.

Şal giysilerine ipek bir şal takmanızı tavsiye ederiz - akşam elbisesine mükemmel bir ekleme. Böyle bir durumda, rhinestones, paillettes veya taşlarla süslenmiş bir mendil alın.

Eşarp Jennifer Lopez, Rihanna ve Beyonce gibi ünlülerin favori aksesuarıdır.

Soğuk bir günde sıcak bir fulardan daha iyi ne olabilir? Cevap kesin - hiçbir şey! Yeni koleksiyonları inceleyin, tavsiyemizi dinleyin ve yeni aksesuarlar için gidin. Fularlar için Moda 2013 özgün ve çeşitli olmaya söz veriyor! Yani başkaları gibi olmayın, benzersiz tarzınızı bulun.