2013 sonbaharında temel gardırop

Yeni sezon her zaman evrensel ve pratik şeyler içeren temel gardırop seçimi ile başlar. Bu tür ürünler, her türlü şık ve modern görüntünün temelini oluşturur ve çeşitli aksesuarlar sayesinde her seferinde farklı şekilde oynanabilir. Buna ek olarak, temel bir sonbahar gardırobunun seçimi, gerekli görüntüyü oluşturmaya harcanan zaman ve paradan tasarruf sağlar.

Temel bir ofis dolabı 2013 nasıl yapılır?

Nereden başlayacağımızı ve temel bir gardırobun nasıl oluşturulacağını anlayalım mı? Sonbahar sezonunun en son eğilimi, sadece kadınsı ve rafine olmayan stili değil, aynı zamanda inanılmaz pratiklik gösteren farklı pantolon takımları. Yaklaşan sezonun kadın üssü gardırop pantolonuna gelince, ürünleri yeterince yüksek bel ile seçmek daha iyidir. Böyle bir şeyin yardımı ile sadece gündelik ve iş görüntülerini değil, aynı zamanda daha fazla festival kıyafeti de yaratabilirsiniz, eğer yüksek topuklu ayakkabılar, küçük bir debriyaj ve hafif kadınsı bluz ile birleştirirseniz.

Buna ek olarak, bir kalem etek ve hafif bir ceket oluşan bir takım olmadan temel bir ofis gardırop derleme imkansız. Bunun yanı sıra, o kadar tanıdık ve her gün görünmeyeceğiniz özgün ve zarif bluzlar almanız gerekiyor.

Günlük gardıropta temel şeyler

Şık bir kot pantolon modeli olmadan 2013 sonbaharında temel bir gardırop hayal edemezsiniz. Gelecek sezon sadece sıkı sıska kot pantolon değil, aynı zamanda doğrudan klasik ürünler olduğundan, modelinizi yalnızca türünüzün türüne göre seçin. Mükemmel bir kombinasyon - kot pantolon ve bir gömlek demokratik kesim. Bu oldukça sıkı görüntü, az sayıdaki zarif ve kadınsı aksesuarlarla kolayca azaltılabilir - orijinal boncuklar veya ilginç bir baskıya sahip bir eşarp.

Moda, büyük bir çiftliğin çok hacimli ve oldukça geniş kazaklarını içeriyordu, bu da büyüklüğünüzden biraz daha büyük görünmelidir.

Moda retro tarzı, bu yüzden ayak bileği uzunluğuna neredeyse alevlendi etekler dikkat edin. Bu modellerde yüksek bel nedeniyle çok güzel ve yumuşak bir görüntü elde edersiniz.

Dış giyimde olduğu gibi, nötr tonların klasik kesimi ile trençkot ve sıcak palto hala uygundur.