2014 boyama

Bu sezondaki doğallık, herhangi bir görüntünün temel ilkesi olacaktır. Aynı saç boyama için de geçerli. Modaya göre ilk renklendirme zamanı daha da doğal hale gelmeyecek, saça eşsiz bir şıklık ve parlaklık kazandıracak.

Moda boyama 2014

Yani, en alakalı olanı doğal tonlardır, bu yüzden stilistler böyle bir renk kombinasyonu sunarlar, böylece bir ton başka bir şeye düzgün bir şekilde akar, örneğin açık kahverengi bakırya gider. Derin bir çikolata tonu tarçın rengine aktığı zaman kusursuz bir kombinasyon.

2014'ün en popüler boyama yöntemlerinden biri de saç ombre boyama tekniğidir . Bu durumda, bir renk diğerine düzgünce akar. İdeal olarak, bu üç renk tonu gerektirir - saçın kökleri karanlıktır, daha sonra ipuçlarına göre daha açık renkler en hafifine geçer.

2014'ün yeni trendi, saça inci rengi vermektir. Güzellik ve teklik, baskın bir renk olmadığı gerçeğinde kendini gösterir. Saç tamamen farklı tonları değiştirir.

Bozulma tarzında boyama artık bir yenilik değildir, ancak bu dikey ve yatay boyama yöntemine olan ilgi şimdiye kadar azaltılmamıştır. Bu mevsimde, stilistler saçın geometrisini vurgulamak için farklı renkteki saç uçlarının renklendirilmesini önermektedir. Sarışınlar pembe veya gri tonlarda ipuçları boyamaya çalışmalıdır. Özellikle iyi bozulma, kısa asimetrik saç kesimlerine bakar.

Siyah saçlı için 2014 boyama

Koyu saçların boyaması hafif olanlardan biraz daha karmaşıktır. Burada bazı nüanslar var. Kilitleri belli bir renkte boyamadan önce, onları hafifletmeniz gerekir. Boya düzensiz uygulanır. Kökler karanlık kalır ve saçın tüyleri hafiftir. Renklendirme için, renkler tonda yakın olarak seçilmiştir, böylece güçlü bir fark yoktur ve görüş mümkün olduğunca doğaldır.

Esmerler için şık renklendirme 2014, görüntüyü biraz yenilemenin ve büküm etmenin harika bir yoludur. Bütün saçı boyamak gerekli değildir. Özellikle bu seçenek saç başlarını sağlıklı tutmaya özen gösteren kızlar için uygundur.