2014 dünyasının en güzel modelleri

Modellerin güzellikleri, sadece erkeklerin değil, aynı zamanda yaygın olarak inandıkları gibi, aynı zamanda da kadınlar tarafından da hayranlık uyandırmaktadır. Ve genel olarak, güzel rakamlara bakmak her zaman güzeldir, böylece aynı şekilde ulaşma motivasyonu ortaya çıkacaktır. Ancak güzellik standartları oldukça sık değiştikçe, neye benzemesi gerektiğini bilmek için parmağınızı nabzınızda tutmalısınız. 2014 yılında dünyanın en güzel modellerinin listesini mutlaka öğrenelim.

Dünya 2014'ün en iyi modelleri

  1. Adriana Lima. Bu Brezilyalı süper model, 2014 yılında dünyanın en ünlü modellerinden biri, özellikle de “melek” Victoria Sikret'den biri olması gerçeğidir. Kızın inanılmaz dış verileri var, ama onun yanında çok karizmatik ve çekici, onu daha da çekici kılıyor.
  2. Gisele Bündchen. 2014 yılında dünyanın en yüksek ücretli modellerinden biri. Giselle de Victoria Secret'un "meleği" idi. Kariyerine 14 yaşında başladı ve şimdi 33 yaşındaydı, daha önce olduğu gibi hala talepte bulunuyor.
  3. Candice Swainpole. Listede bir sonraki "prensip", prensip olarak şaşırtıcı değil, çünkü bilinen modellerin çoğu Victoria Secret ile çalışıyor. Bu Güney Afrika modeli, modelleme işinde 15 yıl içinde çalışmaya başlamış ve 25'i şimdiden çok şey başarmıştır.
  4. Tyra Banks. Amerikan süpermodel ve eski "melek", 40 yıllık bir kadın için artık küçük olmadığında bile çekiciliğini kaybetmez. Bankalar genç yaşlarında olduğu gibi aynı ideal figürle övünebilir ve büyüleyici gülümsemesi hiçbir yerde kaybolmamıştır.
  5. Bar Raphaely. 2014 yılında dünyanın en seksi top modellerinden biri. Bu İsrailli kız bebeklik dönemindeki bebeklik işletmesine girdi ve o zamandan beri yükseklere ulaştı.
  6. Kate Upton. Genç bir Amerikalı modelin yanı sıra bir aktris. Genç yaşlarına rağmen, kız Victoria Sikret şovlarına katıldı ve dünya şöhretini kazandı. Ama en iyi yılların henüz gelmeyeceğine dair güvenle söyleyebiliriz.
  7. Dautzen Croesus. Bu Hollandalı süper model 2014'te dünyanın en popüler modellerinden biridir. Sıradışı ve büyüleyici görünümü sayesinde birçok kalp ve elbette podyumları ele geçirir.
  8. Erin Heatherton. 2008'den beri "melek" Victoria Sikret. Ayrıca bu model birçok ünlü moda evinin gösterilerinde yer aldı.
  9. Lily Aldridge. Amerikan üst modeli, "melek" Victoria Sikret ve bazı yayınlara göre dünyanın en güzel kızlarından biri.

Elbette, bu listenin modelleme işinde çok sayıda güzel kız olduğu için 2014'te en güzel çağrılabilecek tüm modelleri içerdiğini söyleyemeyiz. Ve galeride aşağıdaki fotoğraflarından bazılarına hayran olabilirsiniz.