2013 Moda Çantaları

Çanta - statü ve yaştan bağımsız olarak her kadında var olan vazgeçilmez ve popüler bir aksesuar. Bazı kızlar için - bu sadece kullanışlı bir şeydir, fakat modadaki birçok kadın için - bu, benzersiz bir görüntü oluşturmaya yardımcı olan özel bir aksesuardır. İyi bir kadın çantası, her zaman kadınların kıskançlığı ve erkekler için sonsuz bir gizem olmuştur. Hostesiniz hakkında çok şey söyleyebilen bu aksesuar. Bu nedenle, her yıl tasarımcılar moda kadınlarını memnun etmeye çalışırlar. 2013'te çantaların modaya uygun olduğunu size bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Kadın moda çanta 2013

Modellerin ve renklerin çeşitliliği çok etkileyici olduğu için, bu yıl modadaki en kalıcı kadınlar bile çıldırıyor. Dikdörtgen şekilli büyük çantalar - 2013'e çıktı. İş kıyafetleri ile mükemmel ve sıkı ve mükemmel bir şekilde bir araya geliyorlar. Çoğu kadın, bu tür modelleri tercih eder çünkü büyük ve yeteneklidir. LouisVuitton, Marni, Burberry Prorsum'dan satın alınabilir. Zarif bir şekilde, eğimli kenarlarla genişletilmiş, yamuk bir çanta gibi görünür. Yaratıcı şahsiyetler transformatör çantasını beğenecek. İlginç modelleri Lancel ve Furla'da bulunabilir.

Yarı dairesel orta boy çantalar hala modada. Örneğin, deri ceketler veya yünlü paltolarla omuz üzerinde takılmak rahattır. Tüm favori debriyajlar bu yıl da geçerli. En popüler modelleri oval ve dikdörtgen. Moda yenilik cüzdan çantalar. Onlar küçük ama çok ilginç ve zengin bir dekorasyona rağmen dikkati çeker.

Bu sezonda, tasarımcılar tüm diplomat ve portföy koleksiyonlarını geliştirdiler. Laconic ve restrained formları iş kıyafetlerinin zarafetini ve şıklığını vurgulayacaktır.

En moda çantalar 2013

Model ve dokuların gerçek havai fişekleri, Dolce & Gabbana'nın moda evini sundu. Şık küçük manşonlar inciler, zincirler, boncuklar ile dekore edilmiştir. Onlara işlemeli çiçekler ile zarif bir şekilde örme çantalar bakın.

En basit kıyafetle bile, dantel, gipür, kürk unsurları olan modeller şık görünecek. Çıtçıt ve perçinle seksi çantalar seksi görünüyor. Resminize romantiklik yaylar, taşlar ve taşlar verecektir. Birkaç mevsim için, zincirler kayış yerine trendde kalmıştır. Çeşitli çiçek ve geometrik desenler, günümüz koleksiyonlarının favorileridir.

Bir çanta seçerken, her şeyden önce, yüksek kalitede olması gerektiğini unutmayın. Bu nedenle, 2013 sezonu moda çantalar, ağırlıklı olarak pahalı ve doğal malzemelerden yapılmıştır. Buzağı deri modaya döndü, ancak timsah ya da yılan sosu ile çantalar da popüler. Soğuk mevsimler için kürk modelleri seçin. Böyle bir torba tek sesli veya bir leopar altında boyanabilir.

Moda çanta 2013 renkleri

Yarışma dışında klasik renkler var: siyah, bej, kahverengi. Çok sevimli ve ihale retro çanta kiraz, portakal, turkuaz, mercan renkleri bak. Louis Vuitton, bir deney olarak, turuncu ve lila tonlarında boyanmış büyük kürklü kürkler yarattı. Cavalli'de - hayvan baskıları ile akıllı modeller. Mavi, altın, turuncu ve metalik tonları tercih edin - parlak ve şık renkler pahasına ruh halini kendinize ve başkalarına da verin.

Bu yıl, çantaya tonlarda ayakkabı seçmek gerekli değildir. Bir kemer, eldiven veya fular aynı tonda olması yeterli olacaktır.

Tasarımcılar, 2013 moda çanta modelleri yaratma konusunda mükemmel bir iş çıkardılar. Önde gelen moda evlerinin çalışma koleksiyonları ve daha çok moda çantalar için. Kişiliğinizi vurgulayacak özel bir model kesinlikle bulacaksınız.