2014 için moda ne patlıyor?

İlkbahar ve ilk sıcak günlerin gelişiyle, yeni ve yeni bir şey ortaya koyma arzusu vardır. Yeni bir saç kesimi harika bir çözümdür. Bir patlama ile 2014 yılında saç kesimi - yeni sezonun gerçek bir eğilim. Düz, eğik, ultrashort - ana şey, yüz tipinize uygun bir saç kesimi seçmek.

2014 yılında moda patlama

2014'teki moda patlamada tekrar güçleniyor. Ultra kısa "tüylü" saç kesimleri, sıradan ve şık kızlar tarafından her zaman sevilir. Ve bu moda kadınlar kesinlikle bu sene trendi tatmak zorunda kalacaklar - avant-garde tarzına çarpacaklar. Böyle bir patlama - farklı uzunluklardaki ipliklerin hacimsel olarak istiflenmesidir.

Ayrıca, bu sezon popülerlik zirvede olan kısa patlama türlerinden biri de yırtılmış patlama. Bu saçları ekstra hacim gerektiren kızlar için mükemmel bir seçenektir. Saçınızı kesmeye ve bir meydanın sahibi olmaya karar verirseniz, 2014 ilkbahar-yaz bu tür bir karar için mükemmel bir zamandır. 2014 bir patlama ile moda meydanı yırtık bir patlama ile bir kare. Ve sonra kesinlikle en şık saç stilinin sahibi olacaksınız. Bu tür patlamalara bakarsak, bir fasülyenin saç kesimi ve merdiveni mükemmeldir.

Klasiklerin aşıkları da oldukça şık olabilir. Ancak sadece küçük değişikliklerle. Klasik versiyon sadece klasik bir patlama değil, gotik, rock veya glam rock tarzında bir patlama. Basit düz patlamalar hem uzun saça hem de kısa olanlara mükemmel bir ektir.

2014'ün meyilli patlamaları, vernik veya jel yardımıyla yan tarafa yerleştirilmiş uzun ve ultra uzun patlamalardır. Gölge balsamı veya lekelenme ile renklendirilmiş ve gölgelenmiş bir şey yapmak mantıklıdır. Uzun saçlar için yanda bir patlama - oldukça yönlü bir seçenek, uzun saçlı tüm kızlara uyacaktır.

Bir patlama nasıl seçilir?

Bir patlama ile 2014 saç kesimleri - Bu yeni sezonun en moda ve şık saç modeli. Patlama, hem daha iyi hem de daha kötüsü için görünüşü çarpıcı biçimde değiştirebilir. Bir yumruğu tıraş etme kararınız için ne pişman olursanız olun, onu doğru bir şekilde alabilmeniz gerekir. Kalın ve ağır saçlarınız varsa, o zaman bir inceltme ile dikkatsiz bir patlama seçmelisiniz. Ama patlamaların asimetrik şekli - bu tombul yanaklarını saklamak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Ayrıca, küçük özellikleri mükemmel bir şekilde vurgular. Fakat ince bir yüz için böyle bir patlama tabu. İnce bir yüzünüz varsa, bir yarım daire içinde patlamaya dikkat etmelisiniz. O mükemmel bir yüze mükemmel bir şekilde doldurur, ama aynı zamanda bu seçeneğe dikkat etmelisiniz - ağır çeneyi vurgular. Muhtemelen en çok yönlü patlama - muhteşem. O çok genç, bir hafiflik görüntüsü ekler. Ama yuvarlak bir yüze sahip kızlar böyle bir patlamaya uymuyor.