2014 için tam etek

Muhteşem bir şekle sahip olmak, bu kompleksler için bir neden değil, çünkü kıyafetlerdeki moda trendleri sayesinde kusurlarınızı avantajlara dönüştürebilirsiniz. Örneğin, 2014 yılının tamamı için etekler düşünün. Başlamak için, bu modellerin, aşırı kabartma, perdelik veya doldurulmuş şekil hariç, nispeten yumuşak bir kumaştan dikilmesi gerektiğini unutmayın. Ancak bu, eteğin sıkıcı ve gri olması gerektiği anlamına gelmez, aksine, yatay çizgileri ve ince bir deseni olanlar hariç, renkli ve parlak kumaşları cesurca seçer. Bu elemanlar vücut hacimlerini görsel olarak genişletebilir.

Tam bayanlar için etekler üzerinde Moda 2014

Etek altındaki şık bir görüntü için topuktaki ayakkabıları seçin, çünkü düz taban sadece kalçalara görsel olarak ekstra hacim katar. Ayrıca, şekilsiz ve hacimli eteklerden vazgeçin ve büyüklüklerini göz önünde bulundurarak dar modelleri bile deneyin. Modaya uygun eteklerin tamamı için 2014 etekler, bir kalem etek veya lale gibi stilleri ve hatta kot eteklerini şık bir pampushka görüntüsünü dekore edebiliyorlar. 2014'te geniş bir ürün yelpazesine sahip olan uzun ayakkabıların tamamını görmezden gelmeyin ve ayakkabılarınızı topuklu ayakkabılarla tamamlarlarsa, sizi görsel olarak bağlayacak ve zerafet imajını verecektir.

Şık etek 2014 tam

Elegance görüntüsü, daha önce sözü edilen etek stillerini verecektir. Hassasiyet vermek için, etek-lale veya alt kenarda fırfırlı modeller giyin. Bu tür elemanlar size hafiflik ve romantizm hissi verecektir. Karıştırmalı modeller hem tarihleme hem de resmi stil için uygundur. Bunu yaparken, hem farklı dilimleri deneyin. Örneğin, asimetrik eğik etek bütünlüğü gizlemeye yardımcı olur ve eteğin uzunluğu herhangi bir olabilir.

Gördüğünüz gibi, 2014 modası standart olmayan formdaki bayanlara destek oluyor, bu yüzden geniş pantolonlardan çıkın ve kadınsı ve romantik görünmenize yardımcı olacak tam etek giymeye başlayın.