2014 ilkbahar için moda

Kış hacimli kazakların, yoğun kumaşların ve koyu tonların zamanıdır. Bahar kıyafetlerinin gelişiyle daha hafif ve parlak hale gelir. Kış ayları sonra hacimlerinizi normale döndürmek için zamanınız yoksa veya doğanın kabarık formları varsa, tam bayanlar için tasarlanan yeni kıyafet modelleri hakkında bilgi edinmenizi öneririz.

2014 ilkbahar ve yaz aylarında moda dolu

Yeni sezonda bahar modası, hafif kumaşlar, narin renkler, ilginç ve sıradışı tasarım çözümleri ve şık baskıların birleşimidir. Tunikler ve ince bluzlar - bu moda sezonuna çarptı. Uzunluğunun kalçasına olması en iyisidir. Hafif, uçan kumaşlardan tunikler ve bluzlar tercih edilmeye değer. Kısa bir kol, büyük cepler, büyük düğmeler ve düzgün kıvrımlar tunik için mükemmel bir dekor olacaktır. Asıl önemli olan, istenen şeyi denemek ve dekoru dikkatlice incelemek: Figürün eksikliklerini maskelemeli ve avantajlarını vurgulamalıdır.

Renklere gelince, tek renkli bir versiyonda veya büyük geometrik desenli modellerde durmak en iyisidir. Desen, boyun açıklığının kenarı boyunca ve kolların kenarları boyunca yerleştirilirse, bu, geniş kalça ve bel çizgisinden dikkati dağıtmaya yardımcı olacaktır. Kalçalara hacim eklemeniz ve rakamı dengelemeniz gerekiyorsa, alt kenarda ve kollarda bir desenle bir bluz seçmeye değer.

Yeni sezonda elbiseler, uzun hırka ve kostüm tasarımcıları geniş renkli alanlar ile süslemeye karar verdiler. Bu renk çözümü, şeklin görsel olarak düzeltilmesinin mükemmel bir yolu olacaktır. Bu kadar renkli bir çözümde iş takımları iş hayatına parlaklık ve çeşitlilik getirecek.

2014'ün ilkbaharı için moda - şık parlaklık ve beklenmedik kumaş çözümleri. Sonuçta, bahar hayatı daha parlak hale getirmenin ve gardırobunuzu güncellemenin zamanı!