2014 sonbaharında giymek moda nedir?

Sonbahar zamanı uzak değil, gardrobun güncellenmesi ve tasarımcı koleksiyonlarının yenilikleri hakkında soru sormanın zamanı geldi. Bu sonbaharda nelere dikkat edilecek, soğuk mevsimde hangi giyim stillerini ve kesimlerimizi takmayı teklif ediyoruz? Sonbahar ayakkabı ve moda aksesuarları bölümünü düşünün. Yeni ürünler hakkında daha fazla bilgi edinin.

Moda giyim - sonbahar 2014

Erkek kıyafetlerini anımsatan hemen hemen tüm seçkin moda evlerinin, paltolarının ve ceketlerinin koleksiyonlarında görünce çok şaşıracaksınız. Bu stili hemen reddetmek için acele etmeyin, çünkü tüm podyumlarda gerçek bir patlama oldu. Geniş omuzlu ve çok gevşek kesimli büyük boy ceket, "pürüzlülüğü" nedeniyle kadınlığınızı tam olarak vurgulayacaktır. Böyle cesur deneyler için hazır değilseniz ve daha sıkı bir tarz tercih ediyorsanız, geniş bir orta uzunlukta gömme mont seçeneği sunulur. Bu modellerde V şekilli kesime ve masif metal tokalara sahip yeterince geniş kemerlere dikkat edin. Renk düzeni, dış giyimin karanlık klasik renklerinden narin, neredeyse çocuk renklerine kadar çeşitliliğinden memnun. Bej sonbaharlık mont ve yağmurluklar sadece evrensel değil, aynı zamanda moda.

Moda ceketler - Güz 2014

Ceketler için moda, aynı trendler dış giyim kesilmiş gibi izlenebilir. Biraz kaba, gevşek ceket ve ceket tarzı, hepsi aynı büyük boy. Askerin teması da kıyafetlerin renk şemasına yansıyor. Bunlar ceketler, kamuflaj renkleri veya zeytin renkli ceketler olabilir. Yaka hacimli olabilir ve yapay kürkle süslenebilir.

Moda trendleri - Güz 2014

Romantik ve kadınsı bir görüntü yaratmak için açık şifondan yapılmış kısa etekler, elbiseler ve pantolon tulumları çok uygundur. Çeşitli koleksiyonlardaki deri etekleri, tasarımcıların tüm koleksiyonlarında çok sayıda sunuldu. Ve timsah derisi, iyi giyinme veya taklitlerinden yapılmış etekler olabilir.

Dar kot pantolon ve pantolonlar yine de moda Olympus'un dışına çıkmıyor, ancak abartılı bir bele sahip modellere dikkat ediyorlar, bacaklarını görsel olarak uzatıyorlar ve kısa bir ceket veya ceketle birlikte çok şık görünüyorlar.

2014 sonbaharında moda ne olacak? Bu bir zamanlar popüler bir kot pantolon , bu sezon yeni bir nefes aldı. Yazılı ve en sevdiğiniz "erkek arkadaşları" ile de kot pantolon, o kadar uzak almayın, çünkü bluz veya üst ile kombinasyon inanılmaz bir kadınsı görüntü verecektir.

2014-2015 sonbahar-kış sezonunun moda çizme botları oldu ve bazı modellerin uzunluğu kalçaların en uç noktalarına ulaşıyor, bazen ayakkabıların veya sıkı külotlu kızın üzerine giyilip giyilmediği belli değil. Klasiklerin sevdalıları rahat bir nefes alabilir, çünkü düşük ve sabit bir topukta pürüzsüz deriden yapılmış botlar da önümüzdeki sonbahar ve kış aylarında giyilebilir. Yüksek topuk, kış mevsiminde ayak bileği botları, süet veya deri çeşitleri ile şık bir yılan ya da bağcıklı şık bir görünüm sergiliyor ve bu da sonbahar 2014 sezonunun moda ayakkabılarının yerini alıyor.

2014 sonbaharının moda aksesuarları hakkında konuşursak, o zaman ayrı çanta koleksiyonlarını seçmek mümkündür. Tuhaf çizimler, bir çocuğun eliyle çizildiği gibi, kısa saplı çantalarda yansımayı buldu. Bir halı torbası şeklinde damalı çantalar bu sezon trend modası ve küçük el çantaları ve debriyaj çantalarının parlak, sulu neon renkleri, gardırobun bu kısmı ile ilgilenen herhangi bir modacıyı, onun imajını vurgulamak ve tamamlamak için kayıtsız bırakmayacaktır. Retro tarzı modaya çantalara dönüştü. Kısıtlı düzenli şekiller, yumuşak renkler ve metalik bağlantı parçaları. Ya da büyükannenin göğsüne bakmalısın? Bir zamanlar alakalı olan, yine modaya döner.