2014 yılı için puan

Güneş gözlükleri her fashionista için vazgeçilmez bir aksesuardır. Sadece gerçek bir yaz imajı yaratmaya değil, aynı zamanda gözleri ultraviyole radyasyonun zararlı etkilerinden korumaya da yardımcı olacaklar.

2014 şık güneş gözlüğü

Yuvarlak gözlükler 2014'ün trendidir. Hem küçük hem de büyük olabilirler. Gözlüklerin rengi saydam (çok popüler pembe, yeşil, mavi ve mor) ile tamamen siyah arasında değişir. Çerçeve, lenslerin rengi veya kontrastı olabilir. Puanlar çerçevesiz topikaldir - bu modeller çok hafif görünür ve yüze fazla yüklenmez.

Spor stilindeki puanlar - 2014'te başka bir yenilik. Bu, bisiklet yarışlarının yanı sıra geniş renk veya ayna "kayak maskeleri" ni anımsatan dar modeller olabilir.

2014 yılında klasik havacılar ve Wijfarers popülerliğini kaybetmez.

Bu yıl havacıların en şık şekli, dışbükey damlacık şeklindedir.

Vufarer orijinal çerçeve dekoruyla hem monofonik hem de renkli olabilir. 2014'ün en iyi şekli, aşağı doğru daralmadır.

Büyük kare modelleri de lehte. Paparazzi'den saklanan yıldızların çok sevdiklerine şaşmamalı. Günlük görüntü için orta boy bir model seçebilirsiniz. Özel durumlarda, bir marka modeli satın almak daha iyidir - örneğin, Dior 2014 kare gözlük , Ray Ben parlak wifaferers veya zarif "kediler" Chanel.

Ayrı ayrı, ayna gözlükleri hakkında da söylemeliyiz - bu modeller tüm çerçevelerde sunulur ve inanılmaz popülerliğin tadını çıkarır.

Doğru gözlük nasıl seçilir?

2014'ün modaya uygun güneş gözlüğü, her şeyden önce kalite olmalıdır. Bu, yüzdeki cildi tahriş etmemesi, sürtmemesi veya sıkmaması anlamına gelir. Uzun süreli kullanımdan sonra bile, gözler ağrılı, kaşıntılı veya allık olmamalıdır. Gözlük camlarının (güneş gözlüğü ise ve düzeltici gözle görülmüyorsa) görüntüyü bozmaması çok önemlidir.

Yuvarlak gözlükler tombul kızlarla kontrendikedir. Bu seçenekler, kare yüzlü dar görüşlü ve şık kadınlar tarafından giyilmelidir. Klasik vayfaryra - evrensel bir seçenek, yüz şeklinden bağımsız olarak herkese uyar.

Kare gözlükler uzun bir yüze sahiptir.

Tombul fashionistas küçük modelleri terk etmelidir - orta veya büyük boyutlu noktalara tercih vermek daha iyidir.

Dar spor gözlükleri küçük özelliklere sahip kızlara uyacak.

Oval bir yüz şekline sahip modeller, çoğu yıldızdan daha şanslıydı. Yıldızlar, poligonlar, kalpler veya çiçekler biçimindeki sıradışı fantazi modelleri de dahil olmak üzere sevdikleri herhangi bir modeli giyebilirler.

Galeride 2014 model gözlük modellerini görebilirsiniz.