2015-2016 kışında hangi ceketler şıktır?

Kışlık ceketlerin koruyucu fonksiyonları her zaman çok yüksektir, bu da herhangi bir hava koşulunu dikkate alarak uygun bir model seçmeyi mümkün kılar. Yeni sezonda, tasarımcılar 2015-2016 sonbahar kış ceketlerini en yeni moda trendleriyle uyumlu olarak sundu. Artık şık bir stilin her sahibinin bir eğilimi olacak ve kendinden emin ve güvenli hissedebiliyor.

Kızlar için moda ceketler - kış 2015-2016

Kadın kışlık ceketleri 2015-2016'nın yeni moda koleksiyonlarının ana özellikleri, modellerin kadınlık ve pratikliğidir. Bu özellikler, tasarımcıların görüşüne göre, soğuk dönemde en önemlileridir. Her şeyden önce, soğuk saatlerde uyum, zarafet ve sofistike vurgulamak, konfor ve koruma sağlamak kadar önemlidir. 2015-2016 kışında hangi ceketlerin şık olacağını görelim mi?

Moda park ceketleri - kış 2015-2016. En pratik kadın parklarıdır. Yeni sezonda gerçek şekli uzun modeller olarak kabul edilir. Uzun uzunluk her zaman görüntüye bir kadınlık verir ve moda perukların koruyucu nitelikleri ile birlikte bütün soğanlar ilginç ve çekici olacaktır. Yeni sezondaki en gerçek renkler kamuflaj, monokrom beyaz ceketler ve haki, bordeaux, mavinin koruyucu tonlarıydı.

Moda aşağı ceket - kış 2015-2016. Downy modelleri yine popülerliğin zirvesindedir. Yeni sezonda bu evrensel ve çok uygun kışlık ceketler hala geçerli. 2015-2016 kışında, tasarımcılar modaya uygun ceketleri ilginç ve orijinal tarzlarda sunmaktadır. Yeni sezonun trendleri kısa kollu, masif dekorlu, kısaltılmış kesim modelleri olacak. Yeni aşağı ceketlerin gerçek rengi kırmızı-kahverengi renk şeması yanı sıra metalik ve altın tonları olacaktır.

Şık deri ceketler - kış 2015-2016. Kış görüntüsünde zerafet ve bağımsızlık, deri ürünlerini vurgulamaya yardımcı olacaktır. En popüler deri ceketler doğal kürklü modellerdi. Kutup tilkisi, vizon, tilki, rakun - bunlar moda deri ceketler kış 2015-2016 dekoru için en güncel kürkler.

Ceket, kış gardırobunun en güncel parçalarından biri olarak kabul edilir. Bu giyim çok yönlülüğü için uygundur. Sonuçta, ceket günlük giymek için kullanılabilir, ayrıca belirli bir durum için kıyafeti tamamlar. Ayrıca bu giysi en pratik ve konforlu bir tanesidir.