2015-2016 kışında ne aşağı ceketler moda

Bir kadın aşağı ceket kış giyim çok daha pratik bir varyantı olan bir kürk ceket veya koyun derisi ceket, aynı zamanda hava vagaries korkmuyor ve şehir veya uzun yürüyüşler dışında geziler için idealdir. 2015-2016 kışında hangi ceketlerin modada kalacağını düşünün.

Aşırı uzunluk

Aşağı ceketler 2015-2016 için moda ana eğilim, alışılmadık, standart olmayan bir uzunluktur. Bu eğilim iki zıt eğilime ayrılmıştır. İlk olarak, belinizi hafifçe kapatan ilgili kısaltılmış ceketler olacaktır. Kış donmalarında bu seçeneğin kalıcı çoraplar için uygun olma ihtimali yoktur. Ancak, 2015-2016 için harekete engel olmayacak açık hava etkinlikleri için alışılmadık bir sonbahar-kış moda ceket arıyorsanız, o zaman kısaltılmış uzunluk sizin seçeneğinizdir. Aynı zamanda, oto-buz kızlarına da uygun olacak, çünkü, toplu taşımayla hareket eden ve otobüs duraklarında bir süre durmaya zorlananlar için, gövdenin kapalı bir alt kısmının varlığı o kadar önemli değil.

Bu sezon moda zirvesinde de olacak karşı trendi, aşağı ceketler uzun maxi. Ayak bileklerinin hemen yukarısındaki modeller genellikle düz veya trapezoid bir kesime ve oldukça büyük bir kapitone işlemeye sahiptir. Tasarımcılar, bu kadınların kışlık ceketlerini 2015-2016 moda düğmelerinin takılmasını tavsiye ediyorlar, böylece figürün çerçevesini gizlememek ya da bel kemeri veya kemerle vurgulamak için.

Aşağı ceketin uzunluğunu denemeye hazır olmayan ve daha geleneksel bir model arayışında olanlara göre, dizden önce ya da hemen altından podyumlar üzerinde çok sayıda varyant sunulmuş ve orta uyluğa ulaşmıştır. Bu aşağı ceketlerde vurgu sıradışı renk tasarımı üzerindedir.

Gerçek renkler

2015-2016 moda kışlık kış ceketleri çok yaygın. Tercih edilen renkler arasında sarı, bordo ve lacivertin yanı sıra klasik beyaz ve siyah renk seçenekleri de sayılabilir. Parlak ve renkli tasarımda birçok farklı model görülebilir. Gerçek çiçek, çiçek süsleri, oryantal tarzda desenler. Ayrı bir şekilde hayvanların görüntülerini kullanma eğiliminin, doğal değil, bir çizgi film gibi çizilmeye değer olduğunu belirtmek gerekir: ayılar, mühürler ve köpekler, chanterelles, baykuşlar, bu yorumdaki kurbağalar sevimli ve kız gibi görünürler. Ayrıca popüler olan, bir timsah derisini tasvir eden bir yılan deseni veya süslemeyle süslemenin zirvesi olacak.

Olağandışı faturalar

Aşağı ceketlerin gerçek modellerinde tavanın dekorasyonu, sıra dışı, dokulu kumaşlar kullanma eğilimindedir. Yani, hangi kış aşağı ceket 2015-2016 moda karar verirken, tasarımcılar denim üzerinde bakışlarını durdurdu. Kot 2015-2016'nın en moda kış varyantlarından biridir. Ayrıca kadife, yün bir üst model modelleri görebilirsiniz. Bu tür sıcak kıyafetlerin üstünü dikmek için doğal deri ve süet kullanılır.

Yürütme ve ekleme

Son olarak, bağlantı parçaları ve sıra dışı ekler kullanımında eğilim dikkati çekiyor. Deri kılıflı tüylü ceketler artık hiç kimsenin şaşırtmaması durumunda, uzun bir kestirmeye sahip kürk ekleri olan modeller taze ve sıradışı görünüyor. Kürk manşonlarla aşağıya bir ceket, omuzlara veya başlık ve manşetlerdeki daha geleneksel kenarları takabilirsiniz.

Bu yılki fittingler önemli bir rol oynayacak. Moda, büyük metal fermuarlar, rhinestones, payetler, metal elemanları ile dekorasyon. Bu şekilde kesilmiş ceketler, her gün değil, şenlikli ve sıradışı değil. Güzelce şimdi popülerlik kazanıyor asimetrik tokalar, bakın.