2017 baharında ne giyilir - baharın son yenilikleri ve trendleri

Her bahar mevsimi her şeyde bir yenileme dönemidir. Giysi ve ayakkabı koleksiyonlarına, önde gelen tasarımcı evleri önceden hazırlanmakta, 2017 baharında ne giyileceği ve hangi eğilimlere özel dikkat gösterilmesi gerektiği tahmin edilmektedir. Bunlar yeni modeller, renkler, aksesuarlar, kesikler veya kumaşlar olabilir.

2017 ilkbaharında giymek moda nedir?

Kışın bile, ana dünya podyumlarında, 2017 ilkbaharında parlak giysiler sunuldu. Tasarımcılar birçok ilham verici fikir sundular, aralarında vurgulanması gereken ortak unsurlar var:

2017 baharı için ceket

Dış giyim modellerinin varyantları farklı stillerle temsil edilir. 2017 ilkbaharında hangi katların modada olacağı sorusu üzerinde çalışmış olan her modacı, kendisi için uygun bir model alabilecektir. Bunların arasında aşağıdakileri belirtebilirsiniz:

  1. Ebedi ve değişmez bir klasik. Yünlü ve drapeli klasik kesilmiş ürünlerden oluşan bir ceket şeklinde, gömme manşetli ve kruvaze stilli modeller yine modada. Klasik bir kesim seçerek, geleneksel siyah veya kahverengi veya parlak mavi veya yeşil çim rengi olabilecek bir renk deneyebilirsiniz.
  2. Modada, bir erkek tarzı ve büyük boy stili modelleri olacak, bunlar genellikle büyük yama cepleri veya büyük düğmelerle tamamlanıyor.
  3. 2017 ilkbaharında ne giyeceğine bakılırsa, ilginç kapitone modellere dikkat edilmeye değer. Kolaylık ve renk değişkenliğindeki büyük artıları, zıt aksesuarlar ve dikkate değer detaylarla süslemek için en kolay olanıdır.

2017 bahar için ceketler

Daha özgür bir tarzı tercih eden kızlar için soru şu: 2017 baharında hangi ceketler moda olacak? Önümüzdeki sezonun bu tür temel eğilimlerini ayırmak mümkün:

İlkbahar 2017 için yağmurluklar

Birkaç mevsimde, pelerinler haklarından yoksundu. Fakat 2017 baharında ne giyeceğine karar verirken, yağmurlukların moda kadınlarının gardırobuna geri döndüklerini söyleyebilirsin. Ana trendler şunlardır:

  1. Klasik yağmurluk kesim, orijinal formlara yol açıyor. Orta boy ya da yılan düğmelerinin birçoğuna bağlanacak kollar için yarıklar ile bir panço yağmurluğunun karşılanması mümkün olacaktır. Kazak ve boğazlı kazaklarla mükemmel uyum sağlar.
  2. 2017 ilkbaharında inanılmaz derecede şık bir yay oluşturabileceğiniz ince yağmurluklar ve yamuklar giymek popüler olacak.
  3. Ayrıcalıklı detaylar olarak, tekstil ürünlerini deri ile veya ince örme yünlerden yapılmış uçlarla birleştirmek mümkündür.
  4. En kadınsı modellerin yakaları ince bir dantel veya şifon ile dekore edilebilir.

İlkbahar 2017 için elbiseler

Elbiseler, 2017 ilkbaharı için temel dolap içine girmesi gereken gardırop unsurudur. Gelecek sezonun trend çizgileri aşağıdaki gibi olacaktır:

2017 ilkbahar için etekler

Feminen imgelerin aşıkları şu soruya şaşkınlık gösteriyor: 2017 ilkbaharında hangi etekler moda? Şık yeni ürünler gibi tarzlar:

  1. Pileli etekler orta uzunluktadır. Daha fazla kıvrım şeyler üzerinde olacak, daha acil olacak. Böyle yoğun yün modelleri ve organze veya ipekden ince modeller olabilir.
  2. Bir hacimli etek-çan, yanı sıra bir elbise modeli gardırop ayrılmaz bir parçası haline gelecektir.
  3. Moda, hareketleri kısıtlamayan ve ölümcül güzellikte bir görüntü yaratan orijinal deri veya deri stillerini içerir.

2017 İlkbahar Bayan Ayakkabıları

Gelecek sezon tasarımcıları koleksiyonlarında çeşitli modeller sundular, bu nedenle 2017 ilkbaharında hangi ayakkabıların modaya uygun olacağına karar verirken, adil cinsiyetin herhangi bir temsilcisi zevkinize hitap edebilecek. Ana trendler arasında şunlar vardır:

  1. Sezon dışı ve serin havalarda, yüksek botleg ile bot modelleri giyilmesi önerilmektedir. Bu hem kararlı "jokey" hem de ince yüksek firkete ile çizilebilir.
  2. Platform yavaş ama emin adımlarla kararlı bir topuğa yol açıyor. Kalın topuklu ayak bileği çizme ilginç modelleri , ana vurgu deri, deri ve süet bir arada olacak.
  3. Sıcak ve kuru havalarda, 2017 ilkbaharında ne giyeceğine karar verirken, ek kontrast uçlar veya parlak aksesuarlar ile çeşitlendirilmiş olan lobilerin veya Oxford'un zaten bilinen ayakkabılarına dikkat etmeniz önerilir.
  4. İlkbahar 2017 için moda ayakkabıların sunulduğu bir başka varyant, tekstil gülleri ve fiyonklarla süslenmiş kadınsı ayakkabılar, bu modeller büyüleyici bir şekilde özel görünüyor.

İlkbahar 2017 için botlar

Bahar botları, günler daha serin havalarla karakterize edildiğinde mevsimi açıyor, 2017 yılının ilkbaharında ayakkabıların sunulduğu ana seçenekler arasında. Ürünlerin bu tür karakteristik özelliklerini tanımlayabilirsiniz:

İlkbahar için ayakkabılar 2017

Ayakkabı, birçok kadının tercih ettiği ayakkabıların en gözde versiyonlarından biridir. Onların yardımı ile, 2017 ilkbahar için birçok moda görüntü oluşturabilirsiniz. Ana eğilimleri aşağıdakileri içerir:

İlkbahar 2017 için spor ayakkabı

Spor ayakkabılarına da dikkat çekildi, çünkü günlük gençlik tarzı spor klasmanına daha fazla yöneliyor. Sneakers, 2017 ilkbaharında başarılı görüntüler yaratabileceğiniz, rahat ve pratik ayakkabılardır. Bahar modelleri, aşağıdaki şekilde ifade edilen ergonomi, rahatlık, pratiklik ve şık tasarımı birleştirir:

2017 Baharının Renkleri

Gelecek sezon zengin ve parlak olacak ve kendileri için uygun modeller, pastel ve narin çiçek sevenler ile doymuş ve harmanlayan tonları bulacaklar. 2017 ilkbaharının moda renkleri, bu çeşit varyasyonlarla temsil edilir:

2017 Baharı Eğilimleri

Gelecek sezon, hayal gücünüzü tam olarak ifade edebilmenizle karakterizedir. 2017 moda sezonunda bu tür moda trendlerini listeleyebilirsiniz: