2017 yazında moda trendleri: Yavitrina'nın bir incelemesi

Fiyat toplayıcı Yavitrina.ru'nın uzmanları, bu yaz müşterilerinin tercihlerini inceledi. Moda trendlerini belirlemek sitenin arama motoruna yardımcı oldu - kadınların en çok tanıştırdığı talepler.

2017 yazındaki trendlerden biri, belinde yüksek bele sahip bir etek veya pantolon ile uyum sağlayan kısa brat topudur. Açıkçası, böyle bir top ince kızlar için daha uygundur.

En alakalı trendlerden biri açık omuzlardır. Elbise, bluz, kazak veya üst olabilir.

Renk çözümlerinde ise öncelik, çiçek baskılarına aittir. Elbiseler, bluzlar, tişörtler ve pantolon takımları: Yaz gardırobunun herhangi bir parçasına uygulanır. Çiçekler doğrudan yaz ile ilişkilidir, bu nedenle bu tür baskılarla dekore edilen şeyler parlak çanta veya ayakkabı şeklinde aksan gerektirmez.

Uzmanlar Yavitrina, komik ifadeler, alıntılar, sloganlar ile bezenmiş T-shirtlerin artan popülaritesine dikkat çekti. Ağda, orijinal yazıtlarla T-Shirt yapan küçük şirketleri bulmak artık çok kolay.

Bu modanın döngüsel olduğu bir sır değil. Kot pantolon, kot ceketler, yelekler, şortlar, kot pantolon, kot ceketler, yelekler, şortlar, zarafet, zırıltılı kesikler, zarafetlerle süslü bir şekilde tekrar giyilir. Bu eğilim, aynı zamanda uygulamalarla, parlak dekorasyon, resim ve çizgilerle de karakterize edilir, geçen yüzyılın 80'lerinden göç eder. .

Hala durmayın ve plaj modası. 2017 yazında plaja yönelik yaz aylarında, özgün baskılara sahip olağandışı mayolar özellikle talep görmektedir. Birçok tasarımcı ve moda eleştirmenleri, denizde tam bir dinlenme, her kız gardırop kapalı ve açık mayolar olmalıdır - birkaç modelden daha iyi.

Kadın yaz modasında bir başka eğilim de uzmanları Yavitrin - giysi tipi kıyafetlerle izledi. Bu kıyafetlerin tartışması hakkında çok şey konuşabiliyorsunuz, ancak popülerliği kendileri için konuşuyor - 2017 yılında moda tutkunları arasında son derece talep var.

Fiyat toplayıcı https://yavitrina.ru sadece kıyafetleri değil. Çok çeşitli ürün kategorileri vardır: ev aletleri, elektronik, ev eşyaları, bahçe ve bahçe için aletler ve aletler. Yavitrina Rus online mağazalarında fiyatlar, promosyonlar ve indirimler hakkında bilgi. Her ürün satın alma ve teslimat şartlarının ayrıntılı bir açıklamasını içerir.