2013 moda kapakları

Palantine, modanın birçok kadınının kadın gardırobunda yerini aldı. Son zamanlarda, genellikle kazak veya kazak yerine kullanılır.

Moda masaları bir bulut gibi havadar!

Fashionable çaldı geniş bir pelerini hatırlatan oldukça uzun ve geniş bir dikdörtgendir. Kışın, kürk süslemeli sıcak kaşmir modelleri ve yaz hava ipek pelerinleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Sıcak bir çalma, uzun bir ceket, kısa koyun derisi paltoları ve akıllı bir kürk mantoyu mükemmel bir şekilde tamamlar. Bel çevresine sarılabilir veya omuzlara takılabilir.

Büyüleyici bir yaz kıyafeti uzun bir gece elbisesi için idealdir. Üstüne, boncuk veya saçak trim nakış nakış lüks görünecek.

2013 yılında Palantine

Bu yıl çok popüler örme çalındı. Bir şapka bile olsa başlarını örten kullanılabilir. Moda eşarplar ve kürk stoğları hiçbir zaman ilgilerini kaybetmeyecek, çünkü zengin ve lüks görünüyorlar. 2013 Squeak - kısa düz kürk.

Modada, hem tek sesli hem de çok renkli stoleler. Ancak tasarımcılar parlak ve doygun renkleri seçmeyi öneriyor - fuşya, turkuaz, mandalina, limon, yeşil, mor, mercan.

Leopard, çiçek ve soyut baskılar topikaldir. Ayrıca kafes ve bezelye tekrar modaya döndü.

Moda şallar ve şeffaf kumaşların stoku, bu yaz daha önce hiç olmadığı kadar popüler. Sarafanlar ve bluzlara mükemmel bir ek olacaklar.

2013 koleksiyonlarından çalınan enfes dantel, görüntünüzde bir vurgu olacak. Yanardöner taşlar, payetler ve paillettes ile dekore edilmiş, özellikle güzel görünümlü modeller. Ayrıca akşam dışarıda, organze, saten ve tafta stoku kullanabilirsiniz.

Bir atkıyı nasıl bağlayacağınızı bilmiyorsanız, aşağıdaki fotoğraflara bakın.