2013 sonbaharında hangi ceket moda?

Sonbaharda tüm kızlar ceket ve yağmurluk giymeyi tercih etmez. Bir klasik seçmek, bir ceket tercih ederler. Bu tür kıyafetlerin sevgilileri için, 2013 sonbaharında ne tarz bir mont modası ile ilgili bir makale hazırladık.

Bu sene moda, farklı modellerden ve her türlü renk tonu ile biten çok yönlüdür. Böylece, bu sezon tasarımcıları geçen yüzyılın moda trendlerini bir araya getirdi ve belirli bir minimalist tarzda, ama dekoratif elemanların kullanımı ile.


2013 sonbaharında hangi palto moda?

Bu sonbaharın moda şovlarını dikkatle inceledikten sonra, aşağıdakileri tanımlayabilirsiniz:

  1. 80'lerde popüler olan hücre tekrar bize döndü. Büyük ve küçük bir kafesteki katlar çok zarif görünür ve yumuşak renklerin bir kombinasyonu ürünleri nazik ve kadınsı yapar.
  2. Tam düz kenarlı tekstillerden yapılmış açık sütür, fazlalık ve süslemesiz çok etkileyici görünüyor.
  3. Kuşkusuz, bu mevsimin gıcırtısı bir kat zümrüt rengi ve deniz dalgası olarak kabul edilir. Zümrüt rengi 2013 yılında en şık olarak kabul edildiğinden, bu ceket en çok talep görüyor.
  4. Askeri bir baskıya ve kürk ile birlikte bir ceket çok sıradışı ve lüks görünüyor. Ordunun tarzı her zaman olduğu kadar alakalı.
  5. 40'lı yıllarda popüler olan gri ve siyah renk tonlarına sahip sıkı iş kaplamaları, omuzları açan ve göğüs bölgesini kavrayan derin bir boyun çizgisi sayesinde canlanmayı atlattı.
  6. Birçok stiliste göre, 2013-2014 sonbahar-kış sezonunun en önemli ve modaya uygun paltosu bir kat sürünme olacak. Tasarımcılar onun asaletini, alçakgönüllülüğünü ve esnekliğini kaydetti. Uygunluğu nedeniyle, doodle'dan ürünler herhangi bir şekilde verilebilir.
  7. Koleksiyondaki parlak kıyafetlerin sevgilisi için kırmızı, sarı, pembe, yeşil, mavi, mor, turuncu gibi renklerin renkleri sunuldu. Alışılmadık kesime bağlı bazı modeller, bir paltodan daha çok elbise gibiydi.

Bu, bu sezon en şık montların sadece küçük bir listesi. Ama eğer zevkleriniz hakkında konuşursanız, bu sonbaharda hangi ceketin moda olduğu önemli değildir. Onlardan hangisinde kendinden emin ve çekici hissedersiniz.