2014 ilkbaharında giymek moda nedir?

Bu yılın baharı renk ve tasarım çözümleri ile büyülüyor. İlkbahar 2014'ün moda kıyafetleri çeşitli aksesuarların yanı sıra parlak aksesuarlar ve baskılar sunuyor. Kesinlikle moda, bu sezonda büyük ve neredeyse şekilsiz olması gereken ceket. Elbiseler, renkli parlak baskılarla büyülüyor ve 2014 ilkbaharının moda ayakkabıları, rahatlığı ve stili birleştiriyor.

Pastel ve parlak

Modadaki yeni trendler, karşıtlıklar üzerinde oynamak gibi görünebilir. Hem ayakkabılar hem de giysiler, metalik yansımaları olan fütüristik elbiseler, ya da kama üzerinde meyveli sandaletler gibi parlak, akılda kalıcı ve abartılı modeller ya da basit ve sıkı kesim gibi bej elbiseler gibi tamamen zıt ve mütevazi modeller ve ayrıca Erkek ayakkabıları gibi görünen ayakkabılar. 2014 ilkbaharında ayakkabı için moda topuklu yenilik gösterir - popüler bir kum saati şeklinde topuklu. Ayrıca daha sık ve daha sık olarak, düşük bir topuk üzerinde rahat bir uyum sağlayan ayakkabılar vardır.

2014 baharında giyilen kıyafetler dörtte üçü geniş kollu ve bezelye, kafes ve şerit gibi renkli geometrik baskılar sunuyor. Bir diğer önemli detay etnik, çiçek ve rengârenk çizimlerin varlığı, aynı zamanda marka logoları ve kıyafetler üzerine çeşitli sloganlar giymesi de moda.

Yeni ve eski

2014 ilkbaharının moda görüntüleri eski ve yeni tasarım fikirlerini birleştiriyor. Bazı modeller, geçen yüzyılın ortalarından, örneğin, katın şekil üzerindeki katı şekilleri ve teknenin ayakkabılarından geri gelir . Bununla birlikte, modellerin çeşitliliği, örneğin, modellerin kendisinde ve bunlara ek olarak, kırmızı kavramalar veya altın boncuklar biçiminde, ayakkabılar, rengarenk desenler ve aksesuarlar üzerindeki parlak renklerin deri eklemeleri gibi yeni fikirler ile desteklenmektedir.

2014 baharında bayan giyim, sarı, mavi, yeşil ve pembe gibi parlak bahar renkleri sunuyor. Görüntünün bahar tazeliğine odaklanacak her şey. Palto modellerinde hemen hemen yaka yoktur, ancak gömlek modellerinde ortaya çıkar ve gömlekler boynunun altına bağlanır.

İlkbahar-yaz 2014 ayakkabı eğilimleri, bağlama için çekici bot ve botlar sunmaktadır. Topuklar üzerinde birçok deney yapılır, bunlar kare veya düz olabilir, hatta ortada bir kesim olabilir. Uzun ve keskin çoraplar modaya dönüyor, ancak topuk eksik. Çoğunlukla rhinestones, yaldız ve çeşitli dekoratif detayların modelini görebilirsiniz.