2014 sonbaharında moda ne olacak?

Yakın zamana kadar, sonbahar'a kadar çok fazla zaman kalmış gibi görünüyordu ve şimdi daha hızlı ve daha hızlı yaklaşıyor, bir tanesi yazların topuklarında ilerliyor. Yani şimdi yeni sezon için gardırobun nasıl güncelleneceğini düşünmenin zamanı geldi, çünkü muhtemelen zaten "aç", ve her kadın, elbette, sonbahar sezonu için bazı ilginç şeyleri araştırmaya gitmek için alışverişe ihtiyaç duyuyor. Ama yeni şeylere gitmeden önce, "i" nin üzerindeki tüm noktaları yerleştirmeli, trendde ne olacağına karar vermelisin. Bu yüzden, tüm detaylarda, 2014 sonbaharında moda alışverişinin ne yapacağını anlamak için bir alışveriş gezisinden sonra gardırobunuzda ne tür şeylerin görünmesi gerektiğini anlayalım.

Sonbahar 2014 için moda kıyafetler

Konuşmamıza kıyafetler ile başlayacağız, çünkü genellikle vestiyer tekrar doldurmaya başlıyor ve ardından seçilen eşyaların genel tarzına uyan ayakkabılar seçiliyor.

2014 sonbaharının moda dış giyim kuşkusuz, uzun bir ceket dizinin yanı sıra bombardıman uçakları - bir zamanlar sadece spor formunun bir parçası olarak (özellikle Amerika'da) baskın olan spor ceketleri ve şimdi de podyumları fethetti. Coats kaşmir, tüvit, yün ve kürk olabilir. Son derece popüler olan kafesteki kabanlar ve kafes çok farklı olabilir - ünlü damalı çanta, masa örtüsü veya gömlek herkesi hatırlatan. Ama kürk mantolar en popüler parlaktır. Oldukça güçlü bir şekilde dikkat çekiyorlar ve bu yüzden sadece kendilerine güvenen kızlar tarafından yaklaşılacaklar.

Ayrıca bu yıl kazak ve pantolon takımları da popüler. Birincisi, çok çeşitli olabilir - kalın, ince, desenlerle ve genel olarak, her zevke göre. Pantolon takımları hakkında , prensipte, aynı şeyi söyleyebiliriz, aralarında hakim olan sonbahar 2014 sonbahar trendlerinden biri olan klasik sıkı tarzıdır.

Ayrıca, bu sezonda hafif kumaşlardan üretilen kumaşlar inanılmaz derecede popüler. Sonbaharda herkesin ısınması gerektiği görünüyordu, ancak tasarımcılar bunun tersini yapmaya karar verdiler. Bu nedenle, koleksiyonlarında, oldukça opak olsa da, kendilerinde hala serin kalacak olan, hafif, uçan kumaşlardan yapılmış birkaç elbise vardır, bu yüzden kendinize bir elbise almaya karar verirseniz, çiftler halinde sıcak paltoyu unutmayınız.

Sonbahar 2014 için şık ayakkabılar

Çizmelerden bahsedersek, modanın ana gediklerinden biri - botlar, ya da en azından yüksek çizmeler. Parlak renkler veya siyah beyaz veya gümüş renkleri olabilirler. Geniş topuklu ve dar çizmeli olarak. Bu sezonun en popüler "süslemeleri" perçinler, dikenler, payetler, bağcıklar. 2014 sonbaharının en moda imgelerinden biri de, Cossack botları ile tamamlanan kıyafetlerde askeri bir stil .

Modada ayakkabı ve botlar çok farklı ve farklı tonlarda. Çok popüler parlak ayakkabıların yanı sıra bir platform, bir kama ve eğimli bir topuk. Buna ek olarak, 2014 sonbaharında kadın ayakkabılarındaki en moda trendlerden biri siyah beyaz renktedir. Örneğin, dama veya şeritler veya siyah lastik bantlı beyaz ayakkabılar vb.

Sonbahar 2014 moda renkleri

Son olarak, şimdi ne tür bir renk şemasının en popüler olduğuna dikkat edelim.

Genel olarak, bu yıl tasarımcıların bizi özellikle çiçeklerle sınırlamadığı, dolayısıyla neredeyse hepsinin az ya da çok moda olduğu belirtilmelidir. Özellikle yaz mevsiminde, moda, doğada var olan tüm tonları memnuniyetle karşılarken, sadece birkaç özel ilgi gösterdiğinde dikkat çekiyordu. Sonbaharda durum değişmedi, ancak tasarımcılar hala "favoriler" vardı.

2014 sonbaharında en moda renklerden biri kırmızıdır. Dedikleri gibi, kırmızı yeni siyahımız oldu. Ayrıca, tasarımcılar derin mavi ve yeşil tonlara daha fazla dikkat ediyorlar. Ayrıca modada, pastel lavanta, özellikle lavanta, kül ve pembe tonları vardır. Daha fazla tasarımcı "sonbahar" renklerine dikkat çekti - kahverengi, bej, kırmızı.

2014 sonbaharında modaya uygun olanın ne olduğunu ve daha büyük bir görsel deneyim için, fotoğraf galerisindeki fotoğrafları gözden geçirdik ve daha sonra moda butiklerine güvenle gitmek mümkün.