2015 için moda saç kesimi

Kadın saç kesimi, birkaç yıldır popülerliğini kaybetmemiş en moda model saç modellerinden biridir. Bir yandan, kolay, dövülebilir bir kalıplama yeterince basit görünüyor. Ancak uygun makyajı yapar ve uygun bir gardırop alırsanız, moda meydanı zarif ve sağlam bir görüntünün ayırt edici özelliği olabilir. Her yeni sezonda olduğu gibi, 2015 yılında stilistler yine moda meydanı ve çeşitli varyasyonları sunuyor.

Moda takvim 2015

Kare en popüler kadın saç kesimi ve 2015 yılında kalır. Bununla birlikte, yıldan yıla bu tarz bir modelin varyantları sıklıkla değişir - çok kısa stilin yerine asimetri ya da tam tersi olur. Bu yıl, stilistler tüm istekleri ve kişisel tercihleri ​​göz önünde bulundurarak moda kadınlarına bir seçim yapmaya karar verdiler. Bugün, her kız, yüzün şekli ve şekli ne olursa olsun, bir kare yapabilir.

Klasik kare. Meydanın kesilmesinin düz bir versiyonu, moda tarzına girdiğiniz andan itibaren ilgisini kaybetmez. Çoğunlukla böyle bir dörtlü modele bir çift, uzatılmış veya eğik patlama eşlik eder. Bu sene, tüm klasik dörtlüler, özellikle kalın ve ağır saçları olan kızlar arasında talep görüyor.

Uzatılmış kare. 2015'in uzatılmış karesi, görünümü değiştirmeye karar veren moda tutkunları için mükemmel bir seçenektir, ancak uzun kilitlerle parçalanmak üzücüdür. Bu varyant biraz asimetriktir, bu da görünümü orijinal yapar ve sahibine bireysel verir.

Bob-bob. Kare bob, 2015'in en moda kısa saç kesimi. Bu model için başka bir isim sapın üstünde bir kare. Kısa saç sevenler için, stilistler alışılmadık bir patlama ile popüler modeli tamamlamayı öneriyor, örneğin, patlama uzunluğu açıkça temel saç kesimi daha büyük hale getiriyor.