2016 sonbaharında hangi ceketler moda?

Ceket - her kızın gardırobunda olması gereken evrensel ve pratik bir şey. Özellikle sonbaharda hava çok soğuk olmadığı zaman, tişört ya da bluzda yürümeyeceksin. Tasarımcılar her mevsim yeni ve özgün fikirleri temsil ediyor: yeni stiller, malzemeler, kombinasyonlar.

Sonbahar 2016 yılında moda ceketler nelerdir?

Bir tarihe gitmek, arkadaşlarla birlikte çalışmak, üniversiteye gitmek ya da çalışmak için her zaman farklı stiller seçersiniz, ama ceket bir olabilir. Bu, herhangi bir resmi mükemmel şekilde tamamlayan çok yönlü bir gardırop eşyasıdır. 2016/2017 sonbahar-kış sezonu için en şık ceketler şunlardır:

  1. Ceket bombası . Bu düzenlemedeki spor stili etekler ve kotlar için uygundur. Çok sıcak ve şık. İlk olarak, Amerikalı öğrenciler bunu giymeye başladı, ama şimdi bombardıman Rusya'da popüler.
  2. Denim ceket Soğuk havalarda evrensel yardımcının tartışmasız bir versiyonu. 2016 sonbaharında moda stilistleri, yırtık ve parlak baskılar ile işlemeli, cepleri veya yakalı, kürklü ve boncuklu kot ceketleri tanıtıyor. Erken sonbaharda, hem elbiseler hem de şortlar için harika olan daha kısa bir model satın alabilirsiniz.
  3. Deri ceket Offseason'daki her gardıropta görünecek bir favori. Model yelpazesi çok geniştir, bu nedenle 2016 sonbaharında hangi deri ceketi tercih edeceğiniz size kalmış - tüm stiller moda: klasik siyah deri ceketler ve renkli parlak varyantlar. Kot pantolonla şık görünüyor, ancak klasik siyah pantolon ve beyaz bir gömlek ile deri bir ceket giymek daha da güzel. Acımasız ve ofisin birleşimi bu sezonun eğilimi.

Moda ceket bu sonbaharda bir renk paleti ile karakterizedir. Örneğin, stilistler, kış öncesi yeşilliklerin renklerine dikkat etmeyi önerir, örneğin: sıcak sarı, turuncu, kırmızı, yeşil, kahverengi. Ana şey, parlak değil, daha derin ve kısıtlanmış olmasıdır.