2016 yılında bir patlama ile Ariana Grande

Genç ve parlak bir Amerikalı şarkıcı ve oyuncu - Ariana Grande sürekli olarak çevrimiçi dergilerin ön sayfalarında yer alıyor. Kişisel hayatı, bir kariyer ya da yıldız arkadaşı kadar hayranlara da ilgi duyuyor. Fakat şarkıcının görünüşü çok daha yoğun bir şekilde tartışılıyor. Ve Ariana, herhangi bir kız gibi, değişimi sever. Saç tokasında yapılan son deney fark edilmeden gitmedi. Ariana Grande'nin kalın ve güzel saçakları, 2016 yılında fan forumlarında birçok tartışmaya konu oldu.

Instagram'da yayınlanan Beauty-transformation girl, resmin üzerine yorum yapıyor: "Değişiklikler. Özgürlüğü. Mutluluk . " Ancak, tüm hayranlar yeni imajını olumlu yönde etkilemedi. Bazıları, patlamaların doğal görünmemesi ve genel olarak putlarının tamamen farklı olmasından duyulan açık memnuniyetsizliği ortaya çıkardı. Arina, yeni saç modelinin ona uygun olmadığını düşünmüyor ve tüm konserlerden fotoğraflar yayınlamaya devam ediyor. Ariana Grande'nin patlamalarıyla ilgili yorumları gördükten sonra şunları söyledi:

Evet, bu bir patlama. Neden her zaman her zaman haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz? Seni seviyorum Ve her şeyden önce, beni sevdiğin için, endişe ve yürekten iyi dileklerimle. Hayat oldukça vahşidir. Ve değişiklikler harika.

2016 yılında, Rus taraftarları iki kampa ayrıldı: Ariana Grande'yi bir patlama ve beğenmeyenler gibi. Ve şarkıcı birkaç ay boyunca yeni bir saç modeli yapmasına rağmen, çoğu hala bir kuyruğu ve bir saçağı olduğuna inanıyor. Kız kendini yeni bir şekilde harika hisseder ve eleştiriye özel bir dikkat göstermezken, birçok hayranın onu takdir ettiği yaratıcı çalışmalara devam eder.

Ayrıca okuyun

Her ne kadar Ariana'nın kabul ettiği gibi, onu patlatmaya zorlayan taraftarlardı. Onun için çok minnettar.