2014 yılında hangi çantalar moda?

Parlak, özgün doku ve form, alışılmadık bir baskı ile dekore - burada şık bir kadın çantası 2014.

2014 yılında hangi çantalar moda?

Özellikle popüler olan bu günlerde alışveriş yapan çantalar. Orijinal olarak alışveriş için tasarlandıkları isimle tahmin etmek kolay, sadece gerekli olanı değil, sadece elverişli olanı koymak kolaydır. Bu çanta ellerde veya omuzda takılır. Şekil dikdörtgen veya yamuk şeklindedir. Böyle bir aksesuara stil kazhual sevenler için idealdir. İş toplantıları için - bu en iyi seçenek değildir. Shopper - fantezi için genişletilmiş. Bu ürün ofis için değil, bitirme ve renklendirme en cüretkar olabilir. Çoğu zaman deriden veya tekstillerden yapılırlar.

Gündelik işler ve iş görüşmeleri için el çantası ve el çantaları uygundur. Pratik ve genişler, fakat alışveriş yapanlara göre çok daha küçükler. El çantaları kısa temel kalemlere sahip, ürünün şekli çoğunlukla sert. Aksesuarı omzunuzun üzerinden taşımak için uzun bir tutamak da vardır. 2014 yılında moda da sholdery gibi kadın çantalarını tanıtıyor. Genellikle omuzlarında giyilen yumuşak bir forma sahiptirler (tutamak yanlara tutturulur). Bu moda çantaların 2014 pastel ve koyu renkleri, her kıyafete mükemmel uyum sağlar. Neon ve parlak renkler yaz için daha uygundur.

Debriyaj 2014 kadın çantada moda. Artık kızlar sadece kokteyl ya da abiye kıyafetleriyle değil. Bu sezonun liderleri zarflar halinde torba çanta ve manşonlar. İnce bir kayış üzerindeki küçük triko torbaları artık modada değil.

2014 moda çantalar: renk, malzeme, doku

Gündelik hayatta olduğu gibi, podyumda da klasik, beyaz, bej, siyah, kahverengi ve kırmızı, zümrüt, mavi, metalik tonlarla biten çeşitli renkteki çantalar bulabilirsiniz.

Bunun aksine, oyun sadece 2014'te modaya uygun bir trend. Moda tasarımcıları, birleştirme yerine görüntünüzün arka planına karşı öne çıkanları seçmenizi önerir. Asıl önemli olan noktaya stilistik olarak ulaşmak.

2014 çantası için en moda malzemeler nelerdir? Genellikle deri-mat, cilalanmış, sürüngen derileri olacaktır. Her türlü kumaş, süet, kürk, nubuk kullanılır. Kışın, kürkler muhteşem görünüyor. Moda çantalar 2014, uzun ya da uzun tüylü küme ile kısa bir sap üzerinde orta büyüklükteki bir aksesuarı tercih ediyor. Kürk tamamen tüm ürün ya da sadece bir parçası bitmiş olabilir. Boyalı kürkün de mümkün olmasına rağmen, renk paletine gelince, bunlar doğal tonlardır.

Sürüngen cilt her zaman pahalı ve zarif görünüyor. Böyle bir çanta 2014'ün moda trendlerinden biridir. Bahsinizi zengin şarap tonlarının yanı sıra güneşli, yaban mersini ve menekşe tonlarına yerleştirin. Bu renkler aynı zamanda 2014 yaz çantalarının moda renkleri olacak.

Deri mi, tekstiller mi? Seçim size kalmış. Modadan bazı kadınlar klasik bir kaplama seçiyorlar - deri, süet, nubuk. Tekstil gibi diğerleri - yün, kadife, kadife, tüvit.

Bir dekorasyon tasarımcıları tüyler, taşlar, metal, rhinestones ile dekorasyon, ilginç üç boyutlu dikiş aplikeleri sunuyoruz. Metal sonlandırma şu an trend halinde: bağlantı elemanları, perçinler, kayışlar ve zincirler, düğmeler. Günümüzde mücevherler sadece metalik bir parlaklığa sahip değil, tasarımcılar bu elemanları çantalarla zenginleştiriyor. Bir çanta ile bir çiftte doğru seçilmiş mücevherler, resminize uyumlu bir şekilde sığabilir. 2014 yılının en moda çantalar genellikle saçaklı deri, nubuk, süet, tüylerle süslüdür.

Cesur bir baskı - çantanıza münhasırlık verecek olan budur. Daha muhafazakâr kızlar için, bezelye baskı, soyutlama ile bir kafes sığacak. Barok ve Viktorya döneminin motiflerinin hakimiyetinin yüksekliğinin doruğunda. Kanıtlanmış bir favori, örneğin zebra şeritleri gibi en iyi notlardır.