2014 yılında moda ve stil

Stil ve moda ... Muhtemelen, kadın dinleyicileri için bu kadar büyük bir "kapsama alanı" na sahip olan diğer kavramları izole etmek zor. Kendi kariyerlerine tamamen dalmış olan kadınlar için (bilimsel faaliyet, kendi işini kurma) ya da “yerli” kadınlar bile, sevilen çocukların eğitiminde (mutfak yenilikleri ya da evde düzen için asla bitmeyen mücadelenin uygulanması) emilen bayanlar için bile, bu kavramların çevre Algılamalar hızla avangardın içine giriyor. Ve notun kadınları hakkında ne söyleyebiliriz! Bu yüzden bugün farklı tarzlarda moda trendlerinden bahsedeceğiz. Ancak, 2014 modasının özelliklerine geçmeden önce, kavramsal aparatı tanımlayacağız.

Giysilerdeki stiller: kim ne?

Bugüne kadar, stillerin derecelenmesi, belirli kriterler tarafından parçalanmaya ihtiyaç duyulan noktaya kadar büyümüştür. Örneğin: cinsiyete göre, kadınsı (zarif) ve unisex stillerini ayırt etmek gelenekseldir; mesleğe göre: iş, Oxford, bohem; altkültüre bağlı olarak: askeri, disko, rock, punk stilleri; Bir medeniyet yaklaşımı üzerine: Doğu, Avrupalı ​​ve Amerikan (ve her birinin kendi derecelendirmesi vardır). Peki, henüz kafan yok mu? Fakat bu liste devam ettirilebilir. Bu nedenle, 2014'ün kült moda trendlerinin en canlı düzenlemesi olduğu stillere daha yakından bakacağız: zarafet, doğallık, doğallık.

Elbise Stili 2014: Bireysellik Çeşitliliği

2014 için giyim tarzları arasında özel bir grup, klasiklere doğru yönelen stillerdir. Ve aralarında sıkı ve iş stilleri vardır. Bazı eleştirmenler onları özdeş olarak görüyor, bazıları bağımsız olarak ayrılıyor. Sıkı stilin yandaşları için, 2014 moda sadece doğal kumaşlar, siluetin laconic geometrisi ve sınırlanmış renkler önerir. Bu aynı özellikler, giyim iş tarzının doğasında var, ancak bazı sıkma gereksinimleri ile. Kazakların gardıropları, pantolonlar sadece doğrudan kesim, ayakkabılar beyaz olamaz (sadece takımın veya siyahın rengi) - bunlar kadınların iş tarzının 2014 postülasıdır. Ancak bluzlar beyaz olmak zorunda değildir - bu yılın trend renklerinin açık renkleri mümkündür: leylak, zeytin, kum.

Bununla birlikte, 2014'teki kıyafetlerin moda stilleri arasında, ilkbahar-yaz 2014'in taban tabana zıt stilleri de aynı derecede popüler: ordu, Kazhual, sokak stili . Her ne kadar hayranları arasında çok fazla genç kız var olsa da, bunlar sadece gençlik stilleri 2014 olarak adlandırılamaz. Örneğin, 2014 yılında kazhual tarzının rahatlığı ve göze batmazlığı onu New York Moda Haftası'nın zirvelerine kaldırdı. Orijinal örme kazaklar şort, kapri pantolon ve mini etekler, kot pantolonlu laconic hırkalar, şık gömlekli mini elbiseler - şehir modacıları bu "ihmal" e karşı nasıl direnecek? Ama kaju sokak tarzı ana özelliği en yakın - bir sürpriz, "geleneksel olmayan" kombinasyonları. Fransa'da, bu pantolonlar ya da İngiltere'de bir bere ve parlak bir eşarp ile giyinmiş bir elbise, - kot pantolon ve hacimsel T-shirt, Japonya'da - şort, dzhegins ve ceketler ve anime tarzı unsurları ile kısa ekose etekler - sokak stili 2014 parlak bir coğrafyaya sahiptir. Daha çok yönlü spor stili 2014 - ücretsiz kesim pantolonlar ve rahat tişörtü, konfor ve pratiklik sayesinde popülerlik kazanmış ve bu yıl da Rhinestones ayakkabı markası Chanel ile dekore edilmiş kokteyl elbiseleriyle bile oluşmayı başarmıştır.

Gördüğünüz gibi, moda dünyası birbirinden farklıdır. İçinde en iyisi olan, sizin için mükemmel olan ve kendi eşsiz tarzınızı yaratan!