2014 zımbadan elbise

Doğru kıyafeti seçmek, sadece ürünün güzelliğine değil, kullanılan kumaşın kalitesine de dikkat etmek için çok önemlidir. Kullanılan materyal doğal olmalı, böylece vücut nefes alabilir. Özellikle mevsimin sıcağına gelince. Kaliteli ve doğal kumaşların en parlak temsilcilerinden biri zımbadır. Malzemenin adı biraz kaba olmasına rağmen, yine de hoş bir serinlik etkisi yaratan yüksek bir higroskopikliğe sahiptir ve vücut onun içinde terlemez. Malzeme, geçen yüzyılın ortalarından beri biliniyor, ancak hala kullanılabilirliği nedeniyle büyük talep görüyor.

2014 yılında tasarımcılar, staple gelen moda kıyafet koleksiyonlarını sergiledi. Dünyadaki couturiers'ın nelere dikkat etmemizi önerdiğini bulmayı öneriyoruz.

Zımba teli modelleri

Plaj ve ürünlerin günlük sürümleri oldukça basit bir kesime sahiptir. Elbise-hoodie bazı eksiklikleri gizleyebilir, bu yüzden fazla kilolardan kurtulmak için zamanları olmayan kızların giyilmesi tavsiye edilir. Günlük görüntü için, ideal seçenek, iyi bir çiçek baskısında veya çizimler veya soyutlamalar ile hafif parlak sundresses kokan bir elbise olacaktır.

Ofislerde çalışan kadınlar, staple uzun elbiseler tarzlarına dikkat etmelidir. Midi uzunluğu veya üç çeyrek kollu, beyaz yakalı ve manşetleri olan uzun bir A-line ürüne sahip düz bir model olabilir. Retro tarzı sevenler sıkı, ama beyaz bezelye daha az zarif elbiseler daha yakından bakmak gerekir.

Zımba, yumuşak ve ipeksi bir dokuya sahip olduğu için, kumaş, karmaşık perdelere mükemmel uyum sağlar. Yani, dışarı çıkmak ya da önemli bir olaya ya da partiye gitmek için tasarımcılar, modellerin akşam ve zarif versiyonlarını sunuyorlar. Örneğin, beyaz renkli bir zemindeki bir elyaftan yapılmış elbise, şenlikli bir görüntüye mükemmel bir şekilde uymaktadır. Sıkı bir silüet kadınlık ve cinselliğinizi vurgulayacak ve asimetrik bir yaka ve karmaşık perdelik bir boyun çizgisi ana erdeminize dikkat çekecektir.

Renk aralığına gelince, her türlü tonda, narin ve pastel tonlarla başlayıp daha canlı ve zengin renklerle tamamlanıyor. Ayrıca trendde çiçek baskısı, desen, soyutlama ve bezelye var.