2015 Boyama

Yeni sezon, kadın saçı için en beklenmedik stilistik kararların çeşitliliği ile şaşırtıyor. Neyse ki, renk, onun yoğunluğu ve kullanılan boyama tekniği için katı gereklilikler yoktur. Seçim tamamen kabinin müşterisinin tercihlerine ve görünüm tipine bağlıdır . Ancak, 2015 yılında modaya uygun saç boyası hala bu makalenin konusu olan genel terimlerle karakterize edilebilir.

Saçın doğal tonları

Moda glossesinde saç boyama trendleri göz önüne alındığında, 2015 yılında vurgu doğal renkler üzerinde olduğunu fark etmek kolaydır. Eğilim, mümkün olduğunca yumuşak ve doğal. Açık ve koyu açık kahverengi, kestane, buğdayın doğal tonlarında monofonik bir renklenme sorusudur.

Kızıl saç sahiplerine özel ilgi gösterilir. Bu renk o kadar eşsiz ve kendine yeterlidir ki, herhangi bir renk tonu mükemmel bir sonuç ve benzer bir renge sahip bir kıza olan ilginin artmasını garanti eder.

2015'teki doğal tonların kadın saçı bir trend, bu yüzden modaya uygun renklendirme onların doğal güzelliğini vurgulamalı. Bu yüzden boyama tekniği önemlidir. Bu tekniği kullanarak, master aynı ölçeğe ait iki veya daha fazla tonu karıştırır. Bu yaklaşım doğallığı korumanıza izin verir. Gerçek ve bronz, yani saça yanık veren bir etki. Ombre'den, bu teknik bir renk kompozisyonu uygulama yönteminde farklıdır. İlk durumda, iplikler yatay bir düzlemde, ikincisinde - dikey bir düzlemde boyanır. Genel olarak, 2015 yılında saç boyama için moda uygulama teknikleri açısından değişmeden kalır.

Yeni yıl 2015

2015'te saç boyamasında doğallık ve maksimum doğallık, ana trendler ise, o zaman şık yenilikler cesur kızları şaşırtabilir. Bu, ilk etapta piksel boyama tekniğine uygulanır. Tuvalde, şeritlerin münferit bölümleri gizlenir ya da hafifleştirilir, kare ya da dikdörtgen şekilli lekeler oluşur. Zıt pikseller uzun saçlarda harika görünür, ancak tüm kızlar böyle deneyler için hazır değildir. Bu arada, lekeler düzensiz bir şekle sahip olabilir. Tabii ki, piksel ve leopar baskılar 2015 yılında en popüler saç boyası olduğunu söyleyemez, ancak bu tür yenilikler dikkati hak ediyor.