2015 sonbaharında her gün için elbiseler

Herkes, elbise davalarının çalışan bir kadının ideal yoldaşları olduğunu bilir. Ancak, moda dergilerinin ve blog yazarlarının editörleri bir kez daha bunun tek seçenek olmadığını gösteriyor. Sonbahar-kış 2015-2016 için moda günlük elbiseler sadece moda şovları değil, aynı zamanda sokak stili tarafından da dikte edildi. Forma, deri ve süet, bot ve sıradışı renkler için bir yer vardı.

Her gün için elbiseler - sonbahar moda 2015

  1. Deri elbise . Düz kesim deri modelleri gün boyunca mükemmel bir şekil alır. Malzemenin algısını yumuşatmak için, sakin renkleri seçin: hardal, zeytin, sağır erik ve benzeri. Aşırı uyum gösteren silüetlerden kaçının - günlük yaşamda gereksiz cinselliği göstereceklerdir. Gucci'nin sonbahar koleksiyonunda, karamel renginde yamuk etekle donatılmış laconik, takılmış modeller sunuldu. Dekoratif dekorasyon kenarda bulunan küçük bir mat perçinleme olarak hizmet etti - 2015 sezonunun gotik havasına bir övgü.
  2. Süet elbise . İngiliz Vogue'un yazı işleri müdürü Alexa Chang, kötü bir şey tavsiye etmiyor. 2015 sonbaharında her gün için takım elbise seçtiği kişi olsa bile, sıkı taytlarla birlikte süet seçti, o zaman bunun böyle bir işaret olduğunu - bu mümkün ve moda. Süet elbiseler, sadece kendi başlarına değil, aynı zamanda dış giysilerin altında da harika görünmektedir - benzer bir görünümde siyah veya leopar bir palto çok uygun olacaktır.
  3. Kıvrımlar . 2015 sonbaharında pileli sıradan elbiseler, büyük ölçüde renklerine bağlı olacak. Model Göğüsten katlanmış, A şeklinde bir siluet, iş yerinde sıkı bir elbise kodu olmayanlar için mükemmel - orijinal ve farklı stilleri ile "çalışabilir". Ayakkabıların katlanması Oxford'la ya da platformda palavrayla, Converse tarzı spor ayakkabılarla veya diz altında sadece deri botlarla iyi görünüyor.
  4. Silindir Kasten hacimli stiller için, herhangi bir kızın zarif sofistike vurgulamak için karakteristiktir. Buna ek olarak, şaşırtıcı bir şekilde kendi kendine yeterlidirler: sadece yeterli çantalarınız ve bir tane daha aksesuarınız (kolye veya yüzük).
  5. Elbise-gömlek . L'Uomo Vogue editörü Giovanna Battaglia, hiç kimsenin aşırı sportifliği veya görüntülerin günlük sadeliğini suçlayamaz. Bu nedenle, sonbahar-kış 2015-2016 için günlük elbiseler arasında, onun önerdiği tatlı bir kadın gömleği vardı. Siyah-bal kafesi çok nötr ve aynı zamanda ilginç görünüyor ve iş ihmali bakmak-up katlanmış kollu ekler.