2017 pelerinleri - moda trendleri, şık yenilikler, parlak trendler

En son koleksiyonları incelerken, 2017'deki moda trendleri olan yağmurlukların sadece çarpıcı avant-garde modelleri değil, aynı zamanda kadın gardıropunun gerçek hayat unsurlarına uyarlanmış olduğunu da belirtmek gerekir. Parlak, akılda kalıcı, şok edici veya sakin klasik olabilirler. Seçilen seçeneklerden herhangi biri günlük yayınıza dahil edilebilir.

İlkbahar 2017 için yağmurluklar

Bu sezonun ana fikri, zarafetle birleştirilmeye değer bir pratiklik. Baharlık mont 2017 çok fonksiyonel. Sizi hava koşullarından güvenle koruyacak ve şık ve etkileyici bir görüntü oluşturmaya yardımcı olacaklardır. Bu gardırop kalemi kendine özgüdür. Artık ne giyeceğiyle ilgili bir sorun yok. Bu yıl tasarımcılar tarafından tasarlanan modeller, neredeyse her türlü giysi ve ayakkabı ile birleşti: ayakkabılardan zarif ayakkabılara. Stil ve renklerin özgünlüğü, en talepkar modacıların bile taleplerini karşılayabilmektedir.

2017 moda trendlerinin pelerinleri, bize her türlü yaşam için giyme beklentisini gösteriyor. Bu, dikişte kullanılan çeşitli malzemelerle mümkün hale getirilmiştir:

  1. Dekoratif unsurlarla veya sıra dışı desenlerle dekore edilmiş dantel, delikli kumaştan yapılmış şık modeller, sosyal etkinliklere katılmak için idealdir. Böylesine şık bir yağmurlukta şık görüneceksiniz ve bir partide ilgi odağı olacaksınız.
  2. Su geçirmez malzemelerden yapılmış pelerinler sizi rüzgar ve yağmurdan koruyacaktır. Bu tür ürünlerin tasarımının çok basit ve kasvetli olacağını düşünmeyin. Yeni koleksiyonlarda yağmurluklar, sıra dışı kesim ve geniş renk paleti sayesinde şık ve parlak görünmektedir.
  3. Podyumda sunulan 2017 demi-sezon cloakları, deri, süet, cathon'dan dikilmektedir. Kısaltılabilirler veya ayak bileği kadar uzun olabilirler. İlgili hem dövme hem de hantal silüetlerdir.

2017 yılında kadın yağmurlukları - moda trendleri

İlkbaharda, her zaman parlak görünmek istersiniz. Havanın soğuk günler ve hava kararsızlığı engel oluşturabilir, ancak kadınların yağmurlukları 2017'ye gelecektir.Yeni sezonda, nemli renkler, fütüristik baskılar, metalik parlaklığın parıltısı vardır. Pratiklik ve işlevsellikte savurganlık ve şık sınır. Ama aynı zamanda klasik hakkında unutulmamalıdır. Çift göğüslü trençkot gibi hiçbir şey bu tür arınma ve zarafet vermeyecektir.

Denim Pelerin 2017

Denim asla modası geçmeyecek bir malzemedir. Bu sezonda sadece pantolon, etek ve şort değil, aynı zamanda dış giyim için de uygun hale geldi. Genel olarak sunulan modeller arasında, 2017'nin uzun pelerinleri baskındır, en gerçek düz ve trapezoidal kesimlerdir. Belinizi vurgulamak istiyorsanız - aynı malzemeden veya deriden kemer kullanın. Couture kullanılan eski püskü kot pantolon, askeri tarzı, patchwork tekniği karanlık terzilik için. Ürünlerde minimalizm hakim, ancak bazı varyantlar nakış, dantel, boncuklar ile dekore edilmiştir.

Tasarımcılar, yeni sezonda 2017'nin pelerini seçerken moda trendlerini sadece körü körüne takip etmeyi değil, aynı zamanda kişiliğinizi de unutmamanızı tavsiye ediyor! Her zaman sizin için yapılmış gibi görünen özel bir şey seçmeye çalışın. Denim'den gelen şeylerin deneylerin gerçekleştirilmesi için uygun olduğunu unutmayın. Yamalar, nakışlar, aplikler yardımıyla benzersiz hale getirilebilir. Bu unsurlar mükemmel bir dekor olarak hizmet edecek ve özgünlüğü vurgulayacaktır.

Denim Pelerin 2017

Deri Paltolar 2017

Banaliteleri sevmeyenler için, tasarımcılar bu dış giysiye geleneksel olmayan malzemelerden bir dizi model oluşturdular. 2017'nin kadın deri pelerini lüksü ile büyülüyor. Hem doğal hammaddelerden hem de yüksek kalite ve estetik özelliklere sahip olan ekolojik ikameden yapılabilir. Bu gibi açmalar, hanıma bir gizem, sofistike ve hatta bir miktar vahşet verir. Özellikle etkileyici olan, koyu siyah ürünlere vurgu yapmaktır.

Deri Paltolar 2017

Cila modellerinin büyüleyici dönüşü, tam anlamıyla podyumları doygunluklarıyla havaya uçurdu. En son trendlere uygun olarak yapılan 2017 moda deri montları sadece klasik renklere değil aynı zamanda erik, sarı, mavi, bej, bordo, zümrüt, pembe gibi özelliklere de sahiptir. Gümüş veya altın kemerler parlaklık ve çevreye katkıda bulunur. Çizimler ve uygulamalar olmadan olmaz. En popüler olanı, aynı tarzda ayakkabılarla tamamlanabilen hayvansal baskıdır .

Moda Deri Mont 2017

Süet Pelerin 2017

Süet - malzeme en pratik ve çok yönlü değildir. Özellikle yağmurlu bir sezon için ise. Ancak güzelliği ve lüksü bu kusuru oldukça yumuşatır. Yüksek statünüzü gösterebilecek dış giyim arıyorsanız - o zaman böyle bir ürün en uygun olacaktır. 2017 sıcak tonlarında modaya uygun yağmurluklar, son trendlere göre yargılar, ilkbaharda bir kadına en iyi şekilde bakar, tazelik ve arıtmayı sağlar. Bej-kahverengi paletinden bir model seçin ve kaybetmeyeceksiniz.

Photo10

Uzun Pelerin 2017

Ünlü yıldızların da aralarında bulunduğu dünyadaki moda merkezleri arasında, bu sezon en çok talep edilen modeller maksi modellerdi. Renk düzeni çok çeşitlidir. Kişisel tercihlere ve bir bütün olarak imaja bağlıdır. Topuk uzunluğuna kadar 2017 yılında moda yağmurluklar spor ayakkabı, spor ayakkabısı, kalın tabanlı fiyonklar , sabit topuklu ayakkabılar ile giyilebilir. Birkaç büyük boy için bir siper seçerseniz ve kemeri açılmadan taktığınızda rahat ve rahat bir görüntü elde edeceksiniz.

Kruvaze yağmurluk 2017

2017'de çift göğüslü moda kadın yağmurluklarından daha zarif bir şey yoktur. Bayanlar arasında çok popülerdirler, çünkü onlar herhangi bir şekle sığarlar. Eğer küçük bir göğsünüz varsa, bu kesimin üst kısmında ekstra hacim katacak ve birkaç sıra düğmesinin yatay düzenlenmesi nedeniyle, silueti görsel olarak çizer. Doğrudan randevuya ek olarak, aksesuarlar dekor görevi görebilir.

Pelerin Siperliği 2017

1901 yılında Thomas Brebury (Burberry markasının kurucusu), bir trençkot asker olarak giyindi. Günümüzde her fashionista onun buluşu hakkında rüyalar. O zamandan beri, tasarımı dünya çapında değişmedi. Böyle bir dış giyside, kız herhangi bir özel çaba göstermeden zahmetsiz ve kendini beğenmiş görünecektir. 2017 yılında moda bayan yağmurluklar sakin renklerle üretilmiştir: bej, beyaz, gri, pastel tonları ve haki. Dekoratif tasarım şeritlerinden kullanılmıştır. Kesime gelince, asimetrik kenetli modeller en ilgi çekicidir.

Fırtına 2017

Rahatlık ve hareket özgürlüğü isteyen kadınlar, aşırı kullanım modellerini tercih etmeye başladılar. Bu tarz, muhteşem bir kadının figürünün kusurlarını kolayca gizleyebilir ve minyatürün hassasiyetini ve zarafetini vurgulayabilir. Şık katlar 2017 serbest kesim kısaltılabilir veya uzun midi olabilir. Ürün, boyutuna göre kesinlikle seçilmiştir, aksi takdirde ekstra hacim, görüntü eğrisini verecektir.

2017 yılında pelerin

Giysilerde kareli bir desen, trend baskıların ilk mevsimi değildir. 2017 yılında bu tür bir geometrik desen ile pelerinler modaya uygun bir şey oldu. Onlar gerçekten aksesuarlara ihtiyaç duymayacak kadar parlak ve orijinal. Bir topluluk oluştururken kıyafetlerdeki daha huzurlu renklere tercih vermek daha iyidir, böylece kıyafet çok çıplak değildir.

Kısa kollu 2017 pelerin

Kısaltılmış kılıf bu sezonun bir yeniliği olmadı, ama geçmişten geçti. Model, modayla ilgili olarak o kadar popülerdir ki, ilgili kalan ilk yıl değildir. Tasarımcılar fanteziye devam ediyor ve böyle bir kesim için gerçeğe ilginç fikirler çeviriyor. Altta, bir fırça bile olsa çok uzun bir manşonla kazak veya swiss çekimi yapılması önerilir. Uzatılmış yelekler şeklinde 2017 baharlık paltoları var. Bu model orijinal görünüyor. Hem günlük kıyafet hem de gece elbisesi için uygun olacaktır. Her şey, ürünün yapıldığı malzemeye bağlıdır.

Parlak Paltolar 2017

Bu sezonun yeniliklerinden biri disko tarzıydı. 2017 yılında en şık yağmurluklar, parlak renkler, metal sprey, parlak kumaş veya sürüngenlerin derisini taklit eden malzemelerle üretilmiştir. Tempolu ve kışkırtıcı modeller, cesur ve kendine güvenen kadınlara uyacaktır. Ancak bu, tüm gardırobun çakıllı olması gerektiği anlamına gelmez. Görüntüde bir vurgu yapmak için bir siper yeterlidir. Gardırobun geri kalanı daha fazla kısıtlanmalıdır. Karıştırma stilleri, sokak stilinde ve hatta sıkı iş kıyafetlerinde böyle cesur bir not eklemenize olanak tanır.

Her türlü baskıya sahip 2017 moda kadın yağmurlukları çok etkileyici görünüyor. Hayvansal motiflerin yanı sıra geometrik çizgiler ve çiçek çözümleri de popülerdir. Çeşitli büyüklükteki çizgiler ve kareler, çiçek temalı varyasyonlar - bunların hepsi bir kez podyuma çıkmadı. Yemyeşil formlara sahip kadınlar, bu tür dış giysilerin seçilmesinde özellikle dikkatli olmalıdır. Bu durumda, daha küçük desen, daha iyi.