2017 Yaz 2017 - moda trendleri ve 2017 yazında yeni ürünler

Paris, Londra, New York ve Milano, küresel moda endüstrisinin tonunu belirledi ve Miami'de plaj modasıyla ilgili sıcak haberler geleneksel olarak sergilendi. Egzotik tatil yerlerinin mevcudiyetinden dolayı plaj mevsiminin zaman dilimi silinir, ancak yaz başında, her kız yeni bir mayo satın almayı düşünür.

2017 yazında hangi mayolar moda olacak?

Su kütlelerinin kıyısından eğlence için giyim minyatür boyuttadır, ancak bu küçük kumaş tasarımcıları bile, her mevsimde orijinal mayo modelleri ile şaşırtıcı bir şekilde yorumlamayı başarabilmektedir. Kadın mayoları 2017, eğilimler Miami Swim Week, kesinlikle fark edilmeyecek, çünkü yaratıcıları, azami çıplaklık fikrinden vazgeçerek, sulu detaylar için bir teklifte bulundu.

  1. Kesikler ve saydam ekler . Baştan çıkarıcı şekilleri vurgulamak için minyatür üçgenler giymek gerekli değildir. Bu görev ile, saydam kumaştan ve şekil verilmiş çentiklerden yapılmış ekler, daha sonra, bir modelleme etkisine sahip olacaktır. Kullanılan malzemelere, tasarımcılar dantel işi ekledi.
  2. Dekoratif fırçalar Monofonik veya çok renkli ipliklerden yapılmış fırçalar, geçmiş sezonlarda popüler olan saçakları değiştirdi. Tasarımcılar bağları, korse ve külotları süsleyerek geleneksel modelleri tanıma ötesine dönüştürüyorlar.
  3. Yular . Uzun bir süre modada bu tarzın üstleri, ancak 2017'de gösterilen mayo modelleri, orijinal doku çözümlerinden memnuniyet duyuyor - dar ve geniş kayışların bir kombinasyonu, malzeme dokusunda farklı.
  4. Bağların bolluğu . Fonksiyonel tutturucudan, bağlar, tasarımcıların tüm plaj elbiselerinde kullandığı şık bir dekora dönüştü. Bu sayede baştan çıkarıcı ve cilveli görünüyor.
  5. Parça modelleri . Reddedilemez bir gerçek - 2017'nin şık mayoları yaz isabetli olacak! Piquancy onlara kalçalarda yüksek çentikler ve baştan çıkarıcı bir boyun çizgisi ile eklenir.
  6. Sulu baskılar . Tek renkli dönem sona eriyor. Yeni modeller, deniz temasında çiçek motifleri, hayvansal çizimler , mistik soyutlamalar ve varyasyonlarla doludur.

Plaj modasının sıcak trendleri arasında, fonksiyonel spor modellerinin bolluğu, uzun kolun varlığı ve şık bağcılığın aktif kullanımı sayılabilir. Alışılmadık bir çözüm, düğün töreni için tasarlanan mayoların görünüşüdür! Bu tarz kıyafetler kristaller, zarif danteller ve zarif nakışlarla dekore edilmiştir.

2017 yazının en şık mayoları

Mayo Mayo 2017

2017 mayolar sunulan yenilikler sadece şekil düzeltmesi için bir araçtır. Yarık modeller şık görünme fırsatı verir ve yakınlıkları bir tür sözleşmedir, çünkü yasak meyvenin tatlılığı çeker! Evrensel monokini ve tankinis hala alakalı, parlak ve aynı zamanda dahi, basit bir tasarım bulgusu. Onların sırrı, tango, tanga, kayma ve şort ile aplikler, bandolar, hile ve şınav kombinasyonlarının çeşitliliğinde yatar. Monokini iç çamaşırları olan bağlayıcı üst kısımları şeritler, zincirler, dar ve geniş kıvırcık şeritlerdir.

Mayo Mayo 2017

Ayrı mayo 2017

İnce bir figür, sağlıklı bir yaşam tarzının popülerleşmesinin, daha genç görünme arzusunun ve bedenin bakımının bir sonucudur ve plaj mevsiminin açılması başarıları gösterme zamanıdır. Üst ve iç çamaşırları içeren 2017 şık mayo tasarımcıları tarafından tasarlanan bu amaç için idealdir. Ayrı modelleri karakterize eden gelişmiş eğilimler şunlardır:

Geçmiş dönemlerin modelleri için tipik olan bol dekor geçmişte kalmaktadır. Dünyadaki podyumlarda sunulan yeni modellerin şık aksanları, dikiş, baskı ve aksesuar için kullanılan malzemelerdir, ancak minimalizmle ilgili kurs, boncuk, saçak, elmas ve nakış severlerin ilginç bir set almayı başaramayacağı anlamına gelmez.

Ayrı mayo 2017

Örme mayolar 2017

Giysilerin münhasırlığı, güncellemeleri alırken birçok kıza rehberlik etmenin bir ölçütüdür. Hangi moda mayolar yaz 2017'ye verecek? Şık seçeneklerden biri - örme mayolar, görüntüyü zarif bir kadınlık hissi veriyor. Önümüzdeki sezonun favorileri bikini ve monokini. Ürünlerin kumaşının yapıldığı Openwork dantel tekniği, en üstte ve külotlu modellerde çok zarif görünüyor. Hava çiçek motifleri, geometrik desenler ve zarif pastel tonları sayesinde, dokuları da modelleme özelliklerine sahiptir.

Örme mayolar 2017

Kapalı Mayolar 2017

Tasarımcılar, 2017'nin güzel mayolarının, vücudu maksimum düzeyde açığa çıkaran özel modellere sahip olduğundan emin olan kızları hayal kırıklığına uğratıyor. Sezonun gerçek eğilimi, spor stilindeki birleştirilmiş stillerdi. Elastik sağlam kumaş sıkı bir siluet oluşturur ve ilginç detayların varlığı kadın formlarının cazibesini vurgular. Boyun çizgisinin derinliğini, arka ve yan kesimleri, şeffaf veya yarı saydam malzemelerin, dantel ve flouncesin uçlarını ayarlamanıza imkan veren metal fermuarlar hakkında konuşuyoruz.

Kapalı Mayolar 2017

Mayo büstiyer 2017

Büstiyer, entrika yaratmak için ideal bir araçtır ve erkeklerin görüşlerini çeken bir gizemdir. Bu tarz korse, ekstra hacim yaratarak göğü mükemmel şekilde destekler. Bu dikişli kemikler kullanılarak elde edilir. Büstiyer modellerin çoğu, yüksek bardaklar ve korse uzunluğunun alt kısmı sayesinde memeyi olabildiğince kaplar, ama aynı zamanda iştah açıcı olur. Büstiyerdeki şallar bir alternatif unsurdur, ancak lüks formların sahipleri onlarsız yapamazlar. 2017 yılında en şık mayoları seçerek, yüksek külot-şort ile birlikte iyi görünecekleri unutulmamalıdır.

Mayo büstiyer 2017

Mayo Tankey 2017

Kadın mayolarının 2017 yılında üst ve külotlardan oluşan ana avantajı, sorunlu alanların kolay maskelemesidir. Bu nedenle, taneler genellikle yemyeşil formlara sahip kadınlar tarafından seçilir. Klasik korsajın yanı sıra, bir tankın üstüne dikilen ve göğsün şeklini modelleyen tasarımcılar, üstte aşağıdaki varyasyonları sunuyor:

Plaj kıyafetinin üst kısmının seçimi sadece kişisel tercihlere değil, aynı zamanda meme büyüklüğüne de bağlıdır. Ne kadar lüks olursa, büstlerin kayışlara ihtiyaç duydukları destek de o kadar fazla. Üstleri birleştiren, kısa boylu, minyatür tanga, tang, klasik fiyonklar ve külotlar, yüksek bele sahip, retro tarzdaki, görkemli silueti modelleme ile birleştirilebilir.

Mayo Tankey 2017

Yüksek bel 2017 mayolar

Plajlarda retro tarzı gururlu bir alay süreci birkaç yıl önce başladı. Kısaltılmış bele sahip 2017 yılında mayoların giydiği cinselliği ve inanılmaz zarafeti, kadın kalplerini fethetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz mevsimlerde kızlar parlak noktalarla ve deniz temalı baskılarla çok sevindi ve şimdi dikkatleri laconic dekorlu şık siyah-beyaz setlerle perçinlendi.

Yüksek bel 2017 mayolar

Retro Mayo 2017

Geçtiğimiz sezon, tasarımcılar, otuzlu yılların stilini ve isyankar ellilerin ruhuyla dolu olan 2017'nin vintage mayolarını aktif olarak destekledi. Ancak yetenekli moda tasarımcıları sadece modelleri kopyalamakla kalmadı, kızlara orijinal modern yorumlarını sundular. Retro tarzı mevcut plaj yeniliklerinin ayırt edici özellikleri şunlardır:

Külotun yüksek uyumu ve malzemenin artan yoğunluğu sayesinde, standart dışı figürlerin sahipleri tarafından takdir edilecek olan bel çizgisi vurgulanmaktadır. Geniş bantlı geleneksel tasarımcılar, geleneksel korsajın dekolte bölgesine vurgu yapan şık bir halterle yer değiştirmeye karar verdiler. Renk gamı ​​da sulu tonlarla oynarken önemli ölçüde genişledi.

Retro Mayo 2017

Şort ile mayo 2017

Geleneksel olarak, bu tür modeller, kadınlarla dolu tasarımcılara hitap ediyor, çünkü onlar şekilleri görsel olarak ayarlıyorlar. Ancak yaz sezonu, bir takım üstler ve şortlar olan, şık kızlar için şık bir plaj kıyafeti statüsünü elde eden bir sürpriz ve 2017 moda mayoları sunuyor. Ve tüm bunlar sıcak eğilim sayesinde - topluluğun üst ve alt kısmının farklı stilleri ve renklerinde yapılan şık bir kombinasyon.

Şort ile mayo 2017

Mayolar için tam 2017

En iyi ışıkta standart olmayan bir figür sunmak, yemyeşil göğüsler ve geniş kalçalar için uyarlanmış şişman kadınlar için 2017 mayolarına yardımcı olacaktır. Bu doğrultuda, çekici şekilleri etkili bir şekilde vurgulayan ayrı ve birleştirilmiş modeller vardır. Seçim artık tamamen kapalı modellerle sınırlı değildir. Tam stilistler için yenilmez seçeneklere şunlar dahildir:

Külot seçmek için özen gösterilmelidir. Artık alakalı olmayan kayışlar, kesinlikle figürün eksikliklerine dikkat çekeceklerdir. Yüksek uyum ve geniş kenarlı modeller en uygun çözümdür. Görsel olarak, bir baskı kullanarak sesi azaltabilirsiniz, ancak büyük olmamalıdır. Küçük boblar, harabeler ve perdeler şeklinde süslemek mümkündür.

Mayolar için tam 2017

Mayolar 2017 - renkler

2017 koleksiyonlarının mayoları göz önüne alındığında, renk paletinin zenginliğini fark etmemek zordur. Tasarımcılar, kızları hem tek renkli hem de basılı modeller sunan belirli renklerle sınırlamaz. Buna karşılık, plaj kıyafetleri bej, kahverengi, yeşil ve mavi tonlarıdır. 2017'nin beyaz ve siyah mayoları da talep görüyor, ancak bronzlaşmayı ön plana çıkaran gümüş rengi ve altın tonlarının modaya uygun yeniliklerine dikkat etmelisiniz.

Mayolar 2017 - renkler