2013 Yaz Ayakkabıları

Bu yazıda, 2013 yazında bir spor ayakkabısı seçmekten bahsedeceğiz. Bir spor ayakkabısı ile bir spor ayakkabısı arasındaki farkı göz ardı etmeyeceğiz, ancak spor ayakkabı seçiminin özelliklerine dikkat edeceğiz ve 2013 yazında spor ayakkabılar için ana moda trendlerine dikkat çekeceğiz.

Spor ayakkabı seçimi - temel ilkeler

Spor için ayakkabı seçerken, aşağıdaki ayrıntılara dikkat edin:

İlk iki noktadan özellikle bahsetmeye değmez - ayakkabı kalitesinin önemi (özellikle spor) herkes tarafından anlaşılmaktadır. Ayakkabıların, ayakların damarlarını sıkıştırmaması ve aynı zamanda yükler çok ağır olduğunda uçmaması için spor ayakkabıların boyutu önemlidir. Ayrı bir şekilde, spor ayakkabı tipinin belirli bir spora uygunluğu konusunda açıklığa kavuşturulmalıdır. Bu çok önemlidir, çünkü tabanın tarzı, kalınlığı, ayakkabıların yan yüzeylerinin malzemeleri, tampon malzemelerin varlığı (veya yokluğu) ve şok emici parçaların konumu, ne tür bir spor yapmayı planladığınız ile doğrudan ilişkilidir. Tabii ki koşarken, dans ederken veya halterde yük farklıdır. Uygun şekilde seçilmiş spor ayakkabısı, ayak ve baldır üzerindeki yükü azaltmaya yardımcı olur ve ayrıca yaralanma riskini en aza indirir.

Yaz ayakkabı 2013 - popülerlik yüksekliğinde

Bu moda sezonunda spor ayakkabılar öne çıkıyor. Bunun, spor ayakkabılarının alışılmadık rahatlığından mı yoksa spor için sağlıklı bir yaşam tarzından mı kaynaklandığı - kesin olarak kesin olarak imkansızdır. Ama gerçek şu ki, tüm dünyada moda tutkunları koşu ayakkabılarını yaz için en iyi ayakkabılar olarak kabul ettiler, sadece kot pantolon veya spor giysileriyle değil, aynı zamanda ince kumaştan, ince tulumlardan, fütüristik tulumlardan ve oryantal tarzda ipek kimono elbiselerden gelen etekler .

Moda ayakkabılar ilkbahar-yaz 2013 çok farklı renk, tip ve stil olabilir. Ama en moda renkler sarı, pembe, nane, mavi ve mor. Diğerinde, diğer parlak doygun renklerden bir model seçerseniz - kaybetmezsiniz. Ayakkabılardaki gerçek ve akılda kalan baskılar - zebra veya leopar, geometrik desenler, psychedelic ve klasik "kaz pençesi" - göze çarpmaya yardımcı olacak her şeye uyar. Bu yaz, hafif koşu modelleri, spor ayakkabılarını kama üzerinde değiştirdi. Avantajları sadece hafif ve rahat değil aynı zamanda güvenlik ve çekici görünümü de içerir.