2013 yaz kızlar için şık kıyafetler

Sıcak yaz günlerinin gelmesiyle, her kız gardırobun güncellenmesi hakkında düşünüyor. Sonuçta, her modacı kıyafetlerin sadece sıcak mevsimde değil, aynı zamanda şık olarak da rahat ve kolay olmasını istemektedir. Bu zorluğu anlamaya çalışıyoruz - 2013 yılında ne tür kıyafetler moda olacak?

Şık yazlık giysiler 2013

2013 yazında, kızlar için modaya uygun giysiler önceki sezonun stillerinden kökten farklı olmayacaktır. Birçok ünlü markanın tasarımcıları bir moda patlaması düzenlemedi. Bununla birlikte, 2013 yılında moda kadın kıyafetleri tarzı hala geçen yıldan biraz farklı.

Yeni sezonda en alakalı olanı retro tarzında stiller olacak. Bir el feneri kılıfı olan şifon bluz, ince kıvrımları olan bir güneş ışıltılı etek , uzun tişörtler ve kısa şortlar - 2013 yılının en moda bayan kıyafeti.

Ayrıca 2013 yazında moda zirvesinde yabancı konularda kıyafetler olacak. Safari ve tropik, Japonya ve Çin, İngiliz bayrağı ve Türk yıldızı 2013 trendlerinin özellikleridir.

Sıra dışı bir tarzı tercih eden kızlar için moda tasarımcıları, bireysel modellere dikkat etmeyi öneriyor. Örneğin, bir yamuk etek üzerinde parlak geometrik figürler, sıcak bir yaz akşamında yürüyüşler için ideal bir seçimdir. Ayrıca çok popüler olan etekler için süper mini uzunluğudur. Etek ne kadar kısa olursa, sahibi o kadar şık olacaktır.

Soru şu ise, 2013'te yazlık kıyafetlerin renkleri ne renkte olacak, o zaman her şey basit - daha parlak ve daha az, daha iyi. Turuncu, mavi, kırmızı, fuşya - yaz 2013 kızlar için moda giysiler için geniş bir renk çözümleri yelpazesi sunuyor. Ayrıca moda tasarımcıları moda baskılarda kumaşlar sunuyor. Örneğin, bir şerit ve bezelye retro tarzı modeller için mükemmeldir, mayo zebra, kaplan, leopar derilerin baskılarında şık görünecektir. 2013 yazında çiçek baskı çok popüler olacak. Büyük tomurcukları ve çiçekleri olan tişörtler ve elbiseler, yaz sezonunun birçok moda koleksiyonunda sunulan trendlerdir.

Moda 2013 yaz kadın giyim için şık aksesuarlar ve ayakkabılar da ihmal etmedi. Yeni sıcak sezonunda parlak flip floplar ve parlak sandaletler, bir modacının değil, bacaklarının rengini süsleyecek. Karmaşık kayışlar, zincirler ve bağlantı elemanları ile yazlık ayakkabılar almak çok şık. Yeni sezonda plaj ayakkabıları büyük çiçekler ve taşları süsleyecektir. Ayakkabılara ek olarak, şık bir çanta seçebilirsiniz. 2013 yazında, çantalar, her türlü modacı için çok uygun olan büyük boylarda sunulmaktadır. Ve güneş gözlüğü gizemli ve gizemli bir görüntüyü tamamlayacak.