2014 moda gözlükleri nelerdir?

Lensin rengine ve çerçevenin şekline bağlı olarak, tüm yıl boyunca gözlük takılabilir. Modada birçok kadın, daha fazla yeni model seçerek, kışın bile onlara katılmaz. Yaz aylarında en yüksek koruma derecesine sahip olan gözlükler en iyi seçenek olacak ve onlarla birlikte ultraviyenin zararlı spektrumunun retinaya girmesini önleyeceksiniz. Gözlükler aynı zamanda yüzdeki kaslardaki yükü de parlak ışıkta azaltır, çünkü ne kadar çok şaşıyorsa, bize daha hızlı kırışıklıklar gelir.

2014 yılında güneş gözlüğü modası çerçevenin çeşitli yönlerinde sunulmaktadır.

Bayan Güneş Gözlüğü 2014 için Moda

Kedi gözü şekilli gözlükler geçmişten döndü ve bu sezon görkeminin ışınlarına bayılıyorlar. Sadece jantın bu formunun ne kadar gizemli ve eğlenceli olduğunu görün. "Kedi Gözü" neredeyse herhangi bir giyim tarzı için giyilebilir, ancak güzel bir elbise ya da elbise için daha uygun olan, metresi kusursuz tadı şeklini vurguluyor.

Yuvarlak çerçeveli gözlükler de 2014 yılında moda. Biraz garip, bu gözlükler halkı öfkelendirmek, kendilerine daha fazla dikkat etmek için tasarlanmıştır. Bu model, kendinden emin olan kızlara ve bu aksesuarları kullanmaktan hoşlananlara, görüntüyü daha parlak ve daha etkili hale getirmek için uygun olacaktır.

Jantın kare şekli veya wayfarer gözlükleri, 2014 yılında kadın gözlükleri için moda olmuştur. Bu gözlük modeli, ünlüler arasında hızla popülerlik kazandı ve şimdi bu sezon ana direk-hev. Kare camların en büyük avantajı çok yönlülüğüdür, yüzün hemen hemen tüm formlarına uyarlar: Oval, yuvarlak, rhomboid, üçgen. Ancak, senin wayfarer gözlüklerini bulmak için bir düzine farklı varyasyon ile ölçmek gerekir, çünkü gözlükler ideal olarak burnun üzerine oturmalı ve yüzünü dekore etmelidir.

Ahşap bir çerçeveli gözlükler - bu yıl moda trendi. Bu tür gözlükler gardırobunuzda tam olarak bir ayrıntıya dönüşecek ve dikkat edilecek ve satın alındıkları yer hakkında sorular sorulacaktır. Tüm kartları ifşa etmeyin, pahalı odunların özel bir taslağında yapıldığını söyleyin. Prensip olarak, bu gerçeklerden uzak değildir. Her bir çift gözlük gerçek bir el yapımıdır. Bu gibi camların üretimi özel bir dikkat gerektirmektedir, çünkü çerçevenin düzgün bir şekilde işlenmesi için ağaca mükemmel bir şekilde işlem yapılması gerekmektedir.

2014 yılında güneş gözlükleri için moda trendlerini inceledik ancak moda trendlerine ve trendlerine rağmen, katılmayacağınız birkaç favoriye sahip olduğunuzdan eminiz.