2015 moda mayolar nelerdir?

İlk sıcak günler, yeni bir şık mayo satın almanın zamanı geldiğini gösteren bir işaret. Ve tatiliniz yazın ikinci yarısına düşse bile, ana eğilimlere bakın ve kişisel öncelikleri önceden daha iyi ayarlayın. Ne, 2015'in yeni plaj mevsiminde ne tür mayoların moda favorileri olacağını öğrenelim.

Moda mayolar - 2015'in ana trendleri

Aşırı derecede açık ve merak uyandıran retro, birleştirilmiş ve ayrı, parlak bir baskı ve tek renkli ile - mayoların renk ve renklerinin bolluğu hoş ve sevindirici. Tabii ki, yine de, 2015 yazında mayoların ne olduğu sorusunu yanıtlayan stilistler ve tasarımcılar kategoriktir: modelin önceliği ile, şekil türüne en uygun olanı, sahibinin stilini ve bireyselliklerini vurgulamaktadır. Ancak bu, özellikle bu sezonda cesur deneyler için bolca seçenek olduğundan, favori stile asılmanız gerektiği anlamına gelmez.

Senin plaj gardırop hala şık bir monokini yok, bu "boşluk" acilen doldurulması gerekiyor. 2015 yazından bu yana, bu tür mayolar moda üstünde olacak. Yani, küçük bir karnı olan ya da kalça tasarımcıları üzerinde ekstra kırışıklıklar olan kızlar, bir korse, şınav ve külot- şort veya şortu birleştiren bir modeli denemeyi teklif ediyorlar. Zarif siluet, mayonun üst ve alt kısımlarını bağlayan tek parça bir çubukla verilecektir. İnce genç bayanlar, tanga iç çamaşırları ve boncuk veya bir zincir şeklinde bir şerit şeklinde ince bir bağlantı çubuğu ile daha fazla piquant model alabilirler.

Monokini'ye ek olarak, plaj sezonu moda trendlerinin listesi tankini mayoları içerir. Üstleri ve külotları şık bir dizi çeşitli fizikli kızlar için mükemmel bir çözüm olacaktır. Çok çeşitli modellerden, T-shirt, sarafanka-bando veya korse korse şeklinde Empire tarzında yapılmış bir mayo seçebilirsiniz.

Bu sezon retro tarzı "tüm cephelerde geliyor". Bu nedenle, aslında, geçen yüzyılın ortalarında birleşme veya ayrı bir mayo, hiç kimse şaşırmaz. Yüksek boyunlu külotlar, kapalı korsajlar, bezelye baskısı veya geleneksel şeritler - tüm retro tarzı modeller, inanılmaz derecede kadınsı ve seksidir.

Bununla birlikte, yeniliklerin bolluğuna rağmen, hala 2015 yılında modasının en üstünde yer alan herkesin favori bikini mayoları, birçok varyasyonda. Bunlar farklı korse ve külot stilleri ile parlak baskı veya monokrom setleri olan modellerdir.