2016 platformunda sandalet ne giyilir?

Platform, 2016 yazında sandalet koleksiyonlarında modaya uygun bir çözümdür. Bu tarz bir kuruluş daha popüler hale gelmektedir. Ve bugün, şık modeller hemen hemen her tarzı giyim ile birlikte görülebilir - akşam, iş, kezhualnoy, ama en popüler seçim kadınsı romantik gardırop. Şifon, ipek, pamuk ve iri masif sandaletlerden oluşan hafif kısa veya orta boy elbiseler çok sıradışı ve orijinal görünüyor. Ama aynı zamanda kız, onun nadir görülmesi, pratikliği ve güvenini gösteriyor. 2016 platformunda sadece sokak tarzında sandaletler giymekle ilgileniyorsanız, o zaman en iyi çözüm denim olacaktır. Bu durumda, her türlü kot gardırop - etek, şort, erkek arkadaşlarının yanı sıra gömlek ve yelekler de yapacak. Özellikle şort hakkında konuşmak, sonra kot modelleri hariç, tek doğru seçim klasik Bermuda olacak. Platform 2016'daki şık sandaletlerle şık ve güzel bir görünüm, yemyeşil şekillerdeki etek-midi, güneş, bir paket, bir koza. Kısaltılmış dar pantolon ve hafif bir dokunuşla pratiklik hissi veren yumuşak bir fiyonk ekleyin - kalın bir taban üzerinde yazlık ayakkabılar.

Platform sandaletleri - moda trendleri 2016

2016 sezonunda, kalın tabanlı sandaletler aşağıdaki moda stilleri ile ilgilidir:

  1. Traktör platformu 2016 sandalet. En popüler üssü rahatlamadır. 2016 platformundaki sandaletler geniş bir yelpazede temsil ediliyor, ancak trend beyaz traktör tabanındaki model. Bu durumda, üst hem zıt ve klasik hem de metalik renklerde, altın veya gümüş olabilir.
  2. Gökkuşağı platformunda sandalet . Parlak stili eşleştirenler için, gerçek seçim bir gökkuşağı platformu olacak. Böyle bir karar kesinlikle başkalarının dikkatini çekecek ve ruhlarınızı her durumda artıracaktır.
  3. Kapalı bir burnu olan bir platformda sandalet . Yukarıda belirtildiği gibi, yüksek bir taban da sıkı bir tarz için geçerlidir. Ancak bu durumda platformdaki kapalı sandaletler uygun olacaktır.