2013 için numeroloji

Bu yıl, bilgelik, huzur ve bazı istikrarsızlıkları bir araya getiren bir yaratık olan Serpent'in etkisi altında. Bu nedenle, 2013 için numeroloji genel tahmini - hassas bir yaklaşım, sezgi ve nesnellik gerektiren değişken koşullar.

Numeroloji - 2013 için evrensel tahmin

Mevcut yılın tüm rakamlarının toplamı 6'dır. Bu, içindeki olayları karakterize eden sayısal sayıdır.

Altı aşk, duyarlılık, yakın insanlar ve aile için bakım sembolize eder. Aslında, bu figür fedakarlık , merhamet kabiliyeti, insani ve duyarlı bir insan olmayı temsil eder.

Numeroloji - 2013 için kişisel burç

Tahminleri kendiniz için bireysel olarak almak için, numeroloji yılın kişisel sayısını hesaplamayı önerir. Bu çok basit, sadece doğum tarihinizden sayıları sürekli olarak eklemeniz gerekir. Örneğin, 19 Aralık 1970’te doğdun. O halde numeroloji yılında numaranız:

Sayı iki basamaklıysa, sayıları eklemeniz gerekir:

Yani numaranız 3.

Kişisel bir numerolojik burç elde etmek için, mevcut yılın numarasını eklemelisiniz:

Yani 2013 kişisel numaranız 9

Şimdi, sonuçta ortaya çıkan rakamın numerolojiye göre deşifre edilmesidir.

  1. Sayı 1. Herhangi bir teşebbüsün başarılı bir yılı, cesur planların ve projelerin uygulanması. Olası zorluklara rağmen, tüm hedeflere ulaşılacak ve sadece başarı ön planda olacaktır. Tam liderlik niteliklerini, azim ve azim göstermek için gereklidir.
  2. Sayı 2. Bir aşk ilişkisinin başlangıcı için uygun, sakin bir yıl, evlilik. Bir başkasının fikrine saygı göstermek, uzlaşmak, öğrenmek zorundadır. Bir yıl kendilik de dahil olmak üzere sıkı çalışmayı gerektirecektir, ancak sonunda istenen sonuçları getirme sözleri.
  3. Sayı 3. Duygusal olarak doymuş yıl, yaratıcı aktivite, duygusallık ve kibirliğin tezahürünü gerektirir. Gelecekte mutluluk getirecek olası yeni başarılı tanıdıklar. İçsel enerjiyi serbest bırakmak, kendini geliştirmeye ve duygusal ihtiyaçların tatminine yönlendirmek gerekir.
  4. Sayı 4. Zor ve çok sorumlu bir yıl. Bu süre dayanıklılık, sabır ve takdire tabidir. Müreffeh bir geleceğin oluşumu için azami çaba göstermek, sıkı çalışmak ve başlatılan her şeyi bitirmek gerekir. Yıl birçok zorluklar vaat etse de, hepsi de aşılmaz.
  5. Sayı 5. Gezginler, yaratıcı kişilikler için çok zengin ve elverişli bir yıl. Çok sayıda yeni izlenim ve faydalı tanıdık olacak. Ayrıca, hedeflere ulaşmak için azami şansınız olacaktır. Asıl mesele, gerçekten neye ihtiyacınız olduğuna karar vermek, doğru bir şekilde önceliklendirmektir.
  6. Sayı 6. Yaşamın her alanında ani değişiklikler ve beklenmedik olaylar olmadan istikrarlı bir yıl. Aile ve çocuklara odaklanmak en iyisidir. Evde rahatlık yaratmak ve rahatlık sağlamak için doğru zaman, uzak akrabalarla ilişkileri güçlendirmek.
  7. Sayı 7. Dinlenme, doğanın ve kendi bilgisinin tefekkürü için bir yıl. Hiç sürpriz beklenmiyor, finansal durum oldukça kabul edilebilir ve kalıcı. Kendini geliştirmek için enerjiyi yönlendirmek için, yeni ülkelere ya da yakındaki ilginç yerlere seyahat etmek için zaman geçirmeniz tavsiye edilir. değerlerin yeniden düşünülmesi.
  8. Sayı 8. Malzeme planında çok olumlu bir yıl. Kendi işinizi organize ediyor ya da para yatırıyor olsun - herhangi bir girişim başarı ve refah ile sona erecek. Büyük uzun vadeli anlaşmalar yapmak ve yatırım çekmek için en uygun zaman.
  9. 9 numara . Entelektüel yeteneklerin gelişimi, yeni uzmanlıkların öğrenilmesi, meslek edinilmesi için bir yıl. Bir önceki süre maksimum fayda ve özenle harcanırsa, geçmiş çabalar uzun zamandır beklenen meyveyi getirecektir. Bu hem kişisel ilişkiler hem de maddi mallar için geçerlidir.