2017 ilkbahar için bayan ayakkabıları - kızlar için en şık modeller

İyi görünmek için, sadece görüntüyü çekici hale getirmekle kalmayıp aynı zamanda moda dünyasındaki popülerliğin zirvesinde olan kıyafet ve ayakkabı modellerini seçmelisiniz. Trendler her mevsim değişir ve bunları takip etmek çoğu zaman kolay değildir. 2017 ilkbahar için moda bayan ayakkabıları farklı olabilir, bu yüzden güncel eğilimler önceden incelenmelidir.

2017 ilkbaharında hangi ayakkabılar moda olacak?

Önümüzdeki bahar mevsiminin gerçek eğilimleri , geçmişte yaygın olanlardan çok farklı olmayacaktır. Modaya uygun, hakiki deriden yapılmış rahat botlar, hava koşullarından bağımsız, rahat, yüksek topuklu botlar, erkek ayakkabılar ve şık bahar bakışlarını tamamlayan diğer ayakkabı çeşitleri.

2017 ilkbaharında hangi ayakkabılar moda olacak?

Bayan Ayakkabıları 2017

2017 ilkbahar için moda bayan ayakkabıları çok çeşitli olarak sunulmaktadır. Genç kızlar, özellikle düz taban veya düşük bir kama delikli popüler şık modeller olacak, ancak sıcak Mayıs günlerine daha uygun olacaklar. Erken ilkbahar için, erkeksi bir tarzda gruff çizmeleri dekorla aşırı yüklü değil seçmek daha iyidir. Bu yüzden, popülerliğin en üstünde, minimum miktarda süs eşyası olan pürüzsüz bir cildin varyantları vardır, örneğin:

Bayan Ayakkabıları 2017

İlkbahar 2017 için ayak bileği botları

Pek çok kız, 2017 ilkbaharında hangi botilyonların moda edildiğini düşünmektedir, çünkü bu tür ayakkabılar, modern moda kadınlarının kalbini uzun zamandır sevmişlerdir. Bu şaşırtıcı değil, çünkü güzel ve sıradışı görünüyorlar ve kesinlikle herhangi bir görüntüyü tamamlayabilirler. 2017 ilkbaharı için şık bayan ayakkabıları kürk süslemesine sahip olabilir ve botlarda bu dekorasyon özellikle sıkça gerçekleştirilir. Bu arada, buradaki saçakların ısınma için değil, güzellik için kullanıldığı anlaşılmalıdır, bu yüzden çoğu durumda doğal değil yapay suni kürkten yapılır.

İlkbahar 2017 için ayak bileği botları

İlkbahar için ayakkabılar 2017

Yaylı ayakkabılar 2017 tercihen kapalı olmalıdır. Bu arada, yaz aylarında caddenin ısınmaya başladığı Mayıs ayına yaklaştıkça, moda kadınları açık ve net bir modelle şık ve güzel modeller giymeyi göze alabilirler. Yüksek topuklu bir ürün üzerinde, bir namlu, bir platform ve bir kamaya benzeyen sabit bir topuk, ancak eğimli ve fantazi topuk ile 2017 ilkbahar için moda bayan ayakkabıları özellikle popüler.

Bu özellik genellikle parlak yapay malzemelerden yapılmış bir üst ya da sürüngenlerin derisini taklit ederek bir araya getirilmiştir. Her gün için 2017 baharı için ayakkabılar, aksine, genellikle, evrensel tonları hakiki deriden yapılır - siyah, beyaz veya kahverengi. Buna ek olarak, bir etek veya elbise ile şık bir günlük görüntü, narin ve sıra dışı pastel tonları - nane, leylak veya hafif şeftali ayakkabılar ile desteklenebilir.

İlkbahar için ayakkabılar 2017

İlkbahar 2017 için spor ayakkabı

Bahar günlerinde spor stilinin hayranları moda ayakkabılar olmadan yapamazlar. Bugüne kadar, bu tip ayakkabılar sadece spor için değil, aynı zamanda arkadaşlarınızla, romantik tarihlerle ve hatta partilerle de yürümektedir. Spring sneakers 2017, klasik renk şemasına başvurabilir veya parlak, "çığlık atan" bir renklendirmeye sahip olabilir. Baskılı modeller de çok popüler. Bu arada, bu yönde ana eğilim, yüksek bir platformdaki orijinal ayakkabılardı - kızların kalabalığın arasından sıyrılıp, kimliklerini başkalarına göstermesine izin veriyorlar.

İlkbahar 2017 için spor ayakkabı

Bahar 2017 için bale daireler

2017 yılında, özellikle bale ayakkabıları olmak üzere düz bir yolda yaylı ayakkabılar, sadece günlük kullanım için değil, aynı zamanda düğünler de dahil olmak üzere törensel etkinliklere katılmak için seçilmeye başladı. Bu tür ürünler, çoğu zaman zıt uçların yardımı ile tahsis edilen hem keskin hem de yuvarlak çoraplara sahip olabilir. Buna ek olarak, önümüzdeki sezon çoraplar sırasında rahatsızlığa neden olmayan yumuşak malzemelerden inanılmaz derecede uygun bale düzlükleri olacak ve ayakları üzerinde neredeyse hiç hissedilmeyecek kadar az ağırlığa sahip olacak.

Bahar 2017 için bale daireler

2017 ilkbahar için basamaklar

2017'de kızlar için şık bahar ayakkabıları farklı olabilir, ancak yüksek bir bootleg ile klasik botlar, belki de hiçbir zaman alaka düzeyini kaybetmez. Ana favoriler, sabit geniş topuk, bot-çorap ve botlarda deri ve nubuk modelleri. İkincisi, kural olarak, farklı gardırop öğelerini birleştirmeyi ve şık ve orijinal görüntüler oluşturmayı bilen kendine güvenen bayanlar seçiyor.

2017 ilkbahar için basamaklar

İlkbahar 2017 için ilkbahar moda ayakkabılar

2017 yılının ilkbaharı için çok çeşitli moda kadın ayakkabıları, en sofistike moda kadınlarını bile şaşırtacak. Sunulan çeşitlilik arasında, adil cinsiyetin her temsilcisi en rahat ve çekici hissedeceği ürünü seçebilecektir. Dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında 2017 ilkbaharına yönelik moda ayakkabılar, hem doğal malzemelerden gelen klasik modellerle hem de dekorasyon elemanlarının bolluğuyla değişken şoklar ile temsil ediliyor.

İlkbahar 2017 için ilkbahar moda ayakkabılar

Topuk ayakkabı ile bahar 2017

Birçok güzel bayan, topuklu olmadan hayatlarını düşünmüyor, bu nedenle 2017 ilkbahar ayakkabı modelleri, çok sayıda benzer modele sahip. Gelecek sezonda, topuğun aşırı derecede yüksek olması gerekmez - moda, geniş bir stabil versiyon, bir varil, orta uzunlukta bir saç tokası ve en çeşitli formun sıra dışı tasarım öğeleri.

En ünlü moda evlerinin koleksiyonlarına her yıl orijinal fantezi topuklular dahil. Bu nedenle, 2017 baharında tasarımcıların sundukları kadın ayakkabısı, eğimli, kama şeklinde ve çok seviyeli topuklu, içbükey ve dışbükey hatlı varyantların görünümü ve ayrıca bir silindir gibi ilginç geometrik şekillerle işaretlendi. Buna ek olarak, ana malzemeden renk, stilistik uygulama veya dokudan çok farklı olan popüler ve zıt topuklar.

Topuk ayakkabı ile bahar 2017

2017 ilkbahar için kalın tabanlı ayakkabılar

Baharlık ayakkabılar 2017'de kalın tabanlar, önümüzdeki sezonun ana trendlerinden biri oldu. Özellikle bu eğilim daha yüksek görünmek isteyen düşük kızlardan memnun oldu. Yüksek topuklu versiyonların aksine, uzun bir çorap ile ilkbahar 2017 için bayan ayakkabıları, uzun çoraplarda bile rahatsızlık vermez, bu yüzden yorgun hissetmeden birkaç saat giyilebilir.

Yüksek tabanın düz olması gerekmez - yeni sezonda çok çeşitli modifikasyonlara sahip olabilir. Böylece, bir kama tarzında, ürünün ön kısmında belirgin bir artış ve arkada geniş bir topuk yanı sıra lastik ve diğer malzemelerden yapılmış sert bir taban. Bu durumda platformun yüksekliği 3 ila 20 santimetre arasında değişebilir, hepsi güzel hanımın büyümesine ve bireysel tercihlerine bağlıdır.

2017 ilkbahar için kalın tabanlı ayakkabılar

Bir takoz 2017 bahar ayakkabı

Tabut, 2017 ilkbaharı için kadın ayakkabıları için tipiktir ve çok çeşitli modellerde bulunur - hem yumuşak, hem de romantik botlarda ve kaba ve büyük botlarda. Bu tür taban özellikle sokakların soğuk ve çok kirli olduğu Mart günleriyle ilgilidir. Yılın bu zamanında, yüksek bir kameri sahibini spreylerden su birikintilerinden, kardan ve yağmurdan korur, bu yüzden çok fazla yürümesi gereken kızlar tarafından tercih edilir.

Bu arada yazların başlamasıyla birlikte sıcak günlerin kamaya katılması da gerekmiyor. Ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında, bu tür ayakkabılarla rahat ve şık ayakkabılar ve kapalı sandaletler sunulmakta olup, bu dönemde en popüler ayakkabı türlerinden biri haline gelecektir. Kural olarak, kama, ürünün ana kısmının yapıldığı aynı malzeme ile kaplıdır, fakat aynı zamanda, örneğin, deri ve tekstil ürünlerini birleştiren 2017 ilkbaharı için ilginç bir kombine ayakkabı da vardır.

Bir takoz 2017 bahar ayakkabı

2017 ilkbahar için düz ayakkabı

Düz taban olan 2017 ilkbahar için moda ayakkabılar son derece konforludur. Buna ek olarak, yüksek topuklu modellerde olduğu gibi giymek de güzel bayanların bacaklarının güzelliğini ve sağlığını olumsuz yönde etkilemez. 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonlarında sunulan seçenekler, dekoratif unsurlarla aşırı yüklü değil ama çok ilginç görünüyor. Her bir fotoğraf için çok çeşitli türde ayakkabılar arasında doğru modeli kolayca bulabilirsiniz, örneğin:

2017 ilkbahar için düz ayakkabı