13000 km, 3 yıl, yüzlerce fotoğraf ya da uzaktan en romantik ilişki

İlk bakışta, bu sıradan bir çiftin başka bir güzel küçük fotoğraf serisi gibi görünebilir. Bu gerçek aşkın gerçek hikayesini öğrenene kadar.

Rob ve Jolie bir sonraki seyahatte buluştu. Ancak, anında ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldılar: Amerika'dan bir adam ve Filipinler'den bir kız. Bir süreliğine, çocuklar sosyal ağlarda iletişim kurdular, ama birbirlerinin özlemlerinin aşılmaz olduğunu fark ettiklerinde, tanışmayı kabul ettiler. Aşıklar 13.000 kilometrelik mesafeyi çok alışılmadık bir şekilde aşmaya karar verdiler: her ikisi de yolcuları gezebildikleri için, farklı ülkelerde buluşmak ve birlikte vakit geçirmek için eğlenceli buldular, ancak kuponun ardından eve gittiler. Bir çift tarafından ziyaret edilen her ülkeden bir hatıra olarak, tutkulu bir öpücük tasvir eden bir fotoğraf vardı. "Olağandışı ziyaretler" döneminde bu tür fotoğraflar çok birikti, o zaman Rob ve Jolie ilişkilerinin kökeni tarihini dünyadaki sevgi dolu yüreklere ilham vermek için paylaşmak istedi.

"Belli bir anlığa kadar, resimleri sadece aile ve arkadaşlarla paylaştık. Ama aniden fark ettiler ki, bizim durumumuz belki de uzak mesafeyi seven diğer çiftler için bir örnek teşkil edecektir, “diyor Jolie,“ ne olursa olsun kalbin çağrısını takip et. İkinize de inanın ve inanın, sonra her şey yoluna girecek! "

1. Boracay Adası, Filipinler

2. Çikolata Hills, Bohol, Filipinler

3. Joshua Tree Ulusal Parkı, Kaliforniya, ABD

4. San Francisco, Kaliforniya, ABD

5. Napa Vadisi, Kaliforniya, ABD

6. Olzhato-Monument Vadisi, Utah, ABD

7. Albuquerque, New Mexico, ABD

8. Walt Disney, Florida, ABD

9. Dedushkina Dağı, Kuzey Carolina, ABD

10. Washington, DC, ABD

11. New York, ABD

12. Lizbon, Portekiz

13. Barselona, ​​İspanya

14. Milano, İtalya

15. Kizhi, Rusya

16. Peterhof, St. Petersburg, Rusya

17. Üç yıl sonra ... Moskova'daki Kızıl Meydan'da onu önerdi

18. O dedi ki: "Evet!"

19. Vize ve diğer gerekli belgeleri hazırladılar ...

20. Tüm akrabalarımızı ve arkadaşlarını davet ettik.

21. "Uzakta seven bütün çiftlere - ne olursa olsun kalbin çağrısını takip edin. İkinize de inanın ve inanın, sonra her şey yoluna girecek! "

22. İhtiyacınız olan tek şey sevgi!